Malmö garden show var en inspirationsbomb

malmö garden show-1
Igår vaknade jag SÅ pepp för vi skulle till Malmö garden show. Jag älskar att vi blivit sådana trädgårdsentusiaster. Glada amatörer förvisso, men det är så kul att ha ännu ett intresse att dela med David. Vi började vår lördag på bästa möjliga vis. David var ute på en morgonlöprunda, jag och Estrid gjorde fattiga riddare och sedan åt vi gemensam frukost ute på altanen. Vi lyssnade på Melodikrysset, shufflade i trädgården och sen packade vi in oss i bilen och åkte till Malmö.
malmögardenshow1
Malmö garden show. SÅ mycket inspiration och ideér. Man ska inte klaga över vädret men det var väldigt väldigt varmt. Fredrik är värmekänslig, Estrid är 3 år, Paula är gravid och jag fick svettiga lår och thighburn. David är som en etiopier som springer maraton i 40 graders värme och är helt oberörd. Vi andra kämpade på.
malmö gardenshow-14
Jag hade på mig min nya kjol. Ett så bra fynd! Bra pris, lätt och luftig och med resår i midjan istället för dragkedja. Jag hittade den på Åhléns. Jag har även köpt årets stråväska och det blev den här fina med vit/gultrandigt foder.
malmö gardenshow-7
Det fanns hur mycket som helst. Jag blev så sjukt inspirerad. Jag har stora ideér för vad vi ska göra nästa sommar. Vi snackar hortensiahav, rosrabatter, ängsblommor och mycket mycket mer. Jag nöjde mig med ett par nya trädgårdshandskar i läder, en paprikaplanta, en chiliplanta, och två bevattningskulor till mamma. Hon gillade mina så mycket så när jag hittade fler här slog jag till.
malmö gardenshow-8
Det fanns verkligen allt!
malmö gardenshow-5
Vi tog en lunchpaus i skuggan och åt kimchi nånting, högrevsburgare och livets godaste pommes.
malmögardenshow2
Estrid upplevde livets första trauma. Hon tappade sin ballong och den flög högt upp i luften och fastnade i ett träd. Alltså hennes tårar! Mitt mammahjärta brast. Men å andra sidan hade vi sagt till tusen gånger att man skulle ha bandet runt handleden så att man inte råkade tappa ballongen. Jag misstänker att detta är en del av livets hårda skola som vi föräldrar måste acceptera att våra barn går igenom.
malmö gardenshow-3
Solen sken som bara den!
malmögardenshow5
Ser ni den här bågen? Jag ÄLSKADE hur de hade hängt små skira vaser i stråltrådar och sedan lagt ner snittblommor. Så otroligt vackert! De hade byggt upp en jättefin barnavdelning med gunga, hinderbanor och mycket mer.
malmögardenshow4
Vi fick pusta ut med obligatorisk glasspaus. Estrid sportade sitt nya set från Zara.
malmögardensho3
Jag var glad och nöjd över mina inköp och väldigt nöjd över att min väskas foder så bra matchade mina sandaler.

Sen åkte vi hem och i bilen lovprisade vi AC. Vilken ljuvlig uppfinning. Allihop utom jag åkte till stranden för att svalka sig. Jag somnade i skuggan på altanen och vaknade först två timmar senare. Visst känns livet som semester nu? Idag ska jag göra tårta nummer två till Paula. Hon har kalas idag och jag har gjort en cheesecake med rabarberkompott och idag blir det en mjölkchokladtårta med noblesse och lemon curd.

Hur spenderade du din helg?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna
Hanna
6 år sedan

Jättefin kjol, kunde ej hitta den på Åhlens hemsida. Vilket märke kommer den ifrån?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanna
6 år sedan

Hej Hanna!Jag hittade den inte heller på Åhléns hemsida så det var därför jag inte länkade den. Den kommer från märket ICHI och jag hittade den på Åhléns city i Malmö.

Åsa
Åsa
6 år sedan

Vilken helg både ni och vi haft 🙂 lördagen spenderades tillsammans med dotterns familj dvs lille barnbarnet 5 veckor och hans föräldrar. Söndagen innebar trädgård i dess minst skojiga = rensa kullerstensgården, inte kul alls. Vi fick även en promenad till Smygehuk, en stund med bok på solstolen. En bra helg helt enkelt…

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Åsa
6 år sedan

Ja det har varit HELT underbart! Visst har det kännts som semester! Grattis Åsa till ett litet barnbarn! Vilken lycka. Din helg lät riktigt fin! <3 Vad ska du göra denna helgen? Några roliga planer?

Anna
Anna
6 år sedan
Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
5 år sedan

tack för tips! <3

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x