Julgranshuggningspremiären

julgranshuggning-1
God morgon! Jag har vinkat av familjen och sitter nu och längtar efter att kaffet ska bryggas klart. Idag åker jag till Skellefteå för en rättegång och när det är över har jag äntligen jullov. Och jag längtar! Då ska jag verkligen pusta ut. Vi har fått lite julmys redan ju. Med pynt, pepparkakshus, julbak och hemmamys, men jag kan iallafall inte slappna av ordentligt förrän allt är helt över jobbmässigt.
julgranshuggning-2
Vi har fått en gran. Den högg vi i söndags. Pappa hade hade ett event med en leverantör och drog med sig hela familjen. Bjuder man en väller alla in.
julgranshuggning-3
Det var vitt och krispigt. Estrid visade oss hur man håller sig varm! <3
julgranshuggning-4
VI traskade iväg mot skogen för att hitta våra granar.
julgranshuggning-5
In och så leta efter den perfekta granen.
julgranshuggning-6
Vi gick i tåg för att inte tappa bort varandra.
julgranshuggning-7
Här är vår gran. Den var SÅ vacker i skogen. Helt perfekt. När vi fått hem den, fått upp den och pyntat den så bara *insert crickets* WTF!? Make till spensligare gran får man väl leta efter. Jag ska visa er snart!
julgranshuggning-8
Icke ont anande om den usla gran jag hittat såg jag såhär glad ut i skogen!
julgranshuggning-9
Familjen Rosman/Svensson var glada över premiärtur i skogen med bebisen Harry.
julgranshuggning-10
Granarna bar vi tillbaka till bilen och medan pappa och David sågade till dem träffade Estrid en tomte som gav choklad till alla barnen. Win!
julgranshuggning-11
Vilket väder vi hade! Krispig och kall luft men med strålande sol. Helt magiskt!
julgranshuggning-12
Jag hade på mig vad som verkligen är jordens bästa vinterskor. Ballys! De är dyra men jag kan inte se en bättre investering. De har räddat mig genom många vintrar ska jag tala om!

Nu ska jag slänga ner det sista i min väska, dricka en kopp kaffe och jobba någon timme med  ärendet innan jag tar mig till flygplatsen.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Borg
5 år sedan

Det där med tanig gran alltså, vilken klassiker! Vi har egen mark så vi brukar hugga adventsgran, och de ser alltid så fina ut på plats men sen… I år fick syrran och jag (det är vi som av tradition fixar granen) inte ihop våra kalendrar så jag gjorde det enkelt och köpte gran. Valde en stor och ståtlig, men sedan hände något magiskt igen, väl på plats i familjehemmet är den typ helt gles på ena sidan. Suck.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara Borg
5 år sedan

what’s up med dessa patetiska granar!? Nästa år vill jag ha en FET kungsgran! Rejäl revansch!

Pia Widlund
5 år sedan

Ballys – ett klassiskt märke!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
5 år sedan

Det är verkligen min bästa vintersko!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x