Veckonytt #85

veckonytt1
2 dagar och sedan en ledig dag. 2 veckor och sedan semester! Herregud vad livet är ljuvligt just nu! Jag känna mig grymt peppad på att jobba undan dessa sista dagar och sedan gå på ledighet. Veckans veckonytt börjar med en grym artikel. Moms who changes the world! <3
veckonytt2
Whyred har designat de mest fantastiska sandaler. Du kan ha dem på stranden, på sommarfesten, på jobbet, överallt. I love them!
veckonytt3
O la la! Även Zara har helt ljuvliga sandaler inne nu! vem vill inte ha guldsandaler till brunbrända ben! Eh, alla!
veckonytt4
Jag planerar en walk in closet här hemma. Det är förvisso inte prioriterat men likväl otroligt roligt att tänka på. Jag gillade den här artikeln om hur man gör garderoben lyxigare.
veckonytt5
Rihanna har skapat drop dead gorgeous underkläder. Och de är för alla kvinnor. Älskar hur grym hon är på att hylla alla kvinnors olika kroppar.
veckonytt6
Jag har hittat årets stråväska och är så nöjd så nöjd. men om jag fortfarande letade hade jag inte varit svår på den här budgetgodingen från Gina tricot. 
veckonytt7
ÅH jag MÅSTE ha en linnemorgonrock. Det känns så svalt och precis vad jag behöver när jag i min fantasi cyklar ner och tar ett morgondopp varje morgon på semestern.
veckonytt8
Den snyggaste lampan just nu är denna från Normann Copenhagen! GE MIG!
1
När ska jag egentligen bli rich and famous och få gå på gala i en sådan här stass?!?!?!?! Det kan väl inte vara för mycket begärt!?!?!? Cannes, here I come!

Vi avslutar veckans veckonytt, och startar veckan med den här videon! Hur rolig, smart, ärlig och badass är inte Jennifer Garner? Love her!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
6 år sedan

4 veckor har jag kvar, sen semester….!!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

Kämpa Pia, kämpa! =)

Linda
6 år sedan

Härligt med semester jag får vänta enda till v 30 innan min semester börjar så det känns som att det är en evighet tills dess men men jag tycker ju om att ha sen semester men i år blev den väldigt sen.
Önskar dig en fin vecka. Jag ska tvätta vidare här hemma innan det är dags för kvälls jobb
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

Vi har både föräldraledighet och semester denna sommar för att ge Estrid möjlighet att vara hemma så mycket som möjligt.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x