Lillasysters sommarkalas

LILLASYSTERS KALAS-1
I helgen firade vi min lillasyster Paula med sommarkalas i deras trädgård. Det var en så varm dag. Jag svettades så mycket att jag inte kunde sminka mig och då mina vänner, då är det riktigt varmt. Här sitter jag med Estrid och Gunilla, Fredriks mamma. Ja, hon är solbränd. Ja, jag och Estrid är albinos.
kalas
Jag var tårtansvarig och gjorde en cheesecake med rabarberkompott och en gräddtårta med lemoncurd och mjölkchoklad. Jag dekorerade tårtan med violer från min kruka. Min syster fyller nu 28 år och ska bli mamma! <3 Jag var gladare än jag ser ut på bilden men SÅ trött. Jag har en förkylning kombinerad med sinnessjuk allergi som inte försvinner. Men bra glow i huden ändå om jag får säga det själv!
LILLASYSTERS KALAS-6
Estrid var presentutdelare. Paula fick en ny kamera av Fredrik <3. ”Vi måste ju fota bra bilder på grabben!”. Av oss fick Pauli ett rouge från MAC.
LILLASYSTERS KALAS-10
Hon fick fårskinnstofflor av mina föräldrar och en stringhylla av sin svärfamilj. Kolla så söt hon är min gulliga syster!
kalas2
De här två bästisarna var också gulliga! Mamma ska hämta Estrid på föris både torsdag och fredag, och på fredag kväll ska Estrid sova över hos mormor och morfar. Det innebär ostörd tid för mig och David som vi ska lägga på storstädning! Kul liv!
LILLASYSTERS KALAS-3
Jag pimpade cheesecaken med rosor från vår trädgård.
kalas3
Och de här två bästisarna då! <3 Paula hade gjort så mysigt i deras ena trädgårdshörna.
LILLASYSTERS KALAS-4
Soffor under parasoller, vimplar i trädet och en perfekt plats för kalas. Det svalkade skönt där ska jag berätta. Jag hade på mig en vit sommarklänning som jag köpte på H&M förra året.
LILLASYSTERS KALAS-8
Pappa Lasse var där såklart!
LILLASYSTERS KALAS-9
Paula och Asta hade deeptalk.
LILLASYSTERS KALAS-14
Här satt vi i några sköna timmar innan vi sa hej då. David och Estrid åkte och badade vid bryggan och jag la köttet i marinad, satte på grillen och läste en stund i en solstol i skuggan av ett träd. På alla sätt och vis ett fint sommarkalas.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Caroline
Caroline
5 år sedan

Ser ut som en himla mysig födelsedag!
Älskar klänningen din syster har, kan man kanske få reda på vart den är ifrån? 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
5 år sedan

oj jag har glömt svara på detta. men hennes klänning är från gina tricot!

Caroline
Caroline
5 år sedan

Har på sig ska de ju stå 😊

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x