Microsemester mitt i veckan

nationaldagen-7
Åhhhh hur lyxigt är det inte med denna microsemester vi får mitt i veckan? Vi ska snart äta frukost. Estrid och David är i köket. Estrid övar hälla upp juice i sitt eget glas ”utan att spilla” och David dukar fram. Och in till mig i vardagsrummet lockar doften av nybryggt kaffe. Altandörren är öppen och bambun svajar fridfullt i vinden. Solen lyser och två jordgubbar har börjat bli röda. By the way, är jag inte väldigt mycket Linnea i målarens trädgård på dessa bilder? =)
microsemester
Vi har en helt ledig dag. Inga planer. Vi ska bara ta dagen som den kommer. Jag ska fortsätta med mina planteringar tror jag.
microsemester
malmö gardenshow köpte jag en paprikaplanta och en chiliplanta. Jag planterade dem i två nya gröna krukor. En kruka som vi hittade på loppis och en kruka som jag fick från min mormors och morfars kolonistuga.
nationaldagen-2
Jag har planterat krasse i den stora terracottakrukan i bakgrunden. Den med blå ränder. Jag har satt i en ställning så att krassen kan klättra upp på den. Ja, ni kan kalla mig den nya John Taylor.
nationaldagen-5
Gud vad jag mentalt redan är på semester. Jag känner hur hela kroppen checkar ut mer och mer för varje dag. Jag är väldigt i behov av långa sköna veckor utan måsten. Visst känner vi alla så nu va?
nationaldagen-6
Igår var jag på afterwork med Nyamko Sabuni. Jag tycker så mycket om henne. Hon har betytt väldigt mycket för mig i min roll som politiker och jag beundrar henne väldigt mycket. Från afterwork med powerkvinna till trädgårdsmys i tofflor. Livets olika nyanser, det är det som gör livet så spännande och så rikt.

Ha en riktigt skön och avkopplande nationaldag idag. Vad ska du hitta på?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Marlene
Marlene
5 år sedan

Vi åker till Falsterbo och hänger med svärföräldrarna! Solar och grillar i trädgården innan vi åker och tar ett dopp bakom golfklubben. Härlig dag! 🙂 Njut av er! Puss!

Linda
5 år sedan

Jag har jobbat idag 12-16:45 så lite lagom pass så där denna dagen Sveriges nationaldag.
Ikväll så grillade vi och käkade efterrätt, nu har sambon somnat när han nattade lillan, men jag klagar inte för denna stunden då man sitter här själv och har lite egen tid är underbar den med.
Ha en fin kväll
Kram Linda

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x