En extra avkopplande fredag

fredag-1
Foto: Diosmar Jardinez Cuervo

Äntligen fredag! Min lilla familj har åkt iväg till föris och jobb och jag sitter här, redo att ta mig an veckans bloggdag. Jag har en extra härlig fredag idag. Jag kommer snart åka iväg för en ansiktsbehandling. Åh, vad jag har längtat. Få saker är så otroligt avkopplande som det. Sen kommer jag swischa hem för att möta upp hantverkaren som ska kolla på vår krypgrund. Den ska plastas in (?) och få en avfuktare. Det kommer kosta hiskligt mycket pengar och jag ser alla skor på önskelistan försvinna ut över horisonten. Men såklart, ett friskt och bra hus måste ju alltid vara prioriteringen. Och jag vill verkligen sköta om vårt hus så att det är tipp topp.

Igår var jag på julbord med jobbet. Det är en så fin tradition vi har som jag verkligen uppskattar. Jag hade på mig min julröda topp och guldglittriga kjol. Väldigt julig tjej med andra ord.

Ansiktsbehandling, hantverkare, bloggjobb och sedan fredagsmys! David är borta på julbord idag så jag och Estrid ska ha tjejkväll med popcorn och bolibompa. Bästa fredagskvällen med andra ord!

Vi hörs sen! I eftermiddag visar jag bilder på vår gran! Teaser är att den var för hög och slog i taket, så jag groomade den. Med varierat resultat…

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x