vecka 13.

Jag vill tacka liiiiiiiivet! Som gett mig så myyyyyycket! Japp, läs detta som att jag sjunger! För OMG vad sjuk jag varit. Jag har halsfluss och det får jag regelbundet typ vartannat, var tredje år. Och jag vet att det är halsfluss när jag tillslut gråter för det gör så ont att svälja. Jag gick till doktorn och var så rädd för att jag inte skulle få penicillin. Men det fick jag. Och det tackar jag gudarna för! Nu finns det hopp om livet. För om det är en vecka jag inte kan vara sjuk så är det denna. Min lanseringsvecka! På torsdag släpps min kollektion för Ellos och jag ska hosta en liveshopping på torsdagkväll.

Jag har varit sängliggande och knappt orkat titta eller lyssna på något. Och min rastlöshet har inte vetat några gränser. Nu när jag då vaknade med hopp om livet måste jag dock vara försiktig så jag överanstränger mig. Jag må vara tillbaka från de döda men redo för elitsatsning är jag ännu inte. Jag dricker kaffe, lyssnar på podd, viker tvätt och går runt och småfixar lite. Sen ska jag tvinga ner mig på soffan med en bok även om jag ser en massa ”måsten” runt omkring mig.

Jag är ganska nervös inför torsdag och jobbar hårt med min visualisering. Hur det känns när kameran börjar rulla, vilka kommentarer som kommer in och hur försäljningen kommer att bli. Helt enkelt se succén i förväg!

Hoppas du haft en fin start på veckan!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x