Läsarfråga: Kan du tipsa om snygga skor med lägre klack?

You ask and you shall receive! Jag älskar när ni kommer in med läsarfrågor till mig! Jag fick en fråga från en kvinna som söker snygga skor som går att bära till arbetet och till fest. De skulle ha klack men en så pass låg klack att de går att bära hela dagen. Jag började genast söka mig igenom nätet på jakt efter de snyggaste paren till inte allt för stor peng. Och här har ni dem! Nio stycken gudomliga skor.

1. Svarta mules från Filippa K (adlink)
2. Guldiga slingbacks från Kurt Geiger (adlink)
3. Otroliga pumps från Flattered. Dessa kan nog vara mina favoriter! (adlink)
4. Jeansbooties från Zara.
5. Remsandaletter från COS (adlink)
6. Slingbacks från Flattered i svart (adlink)
7. och även i beige för att de är OTROLIGA! (adlink)
8. grönglittriga slingbacks från Zara.
9. Beige läderslingbacks från & other stories (adlink).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x