Shoppa snygga nyheter i trendmönstret zebra

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Ni blev som galna i min zebraboots och jag förstår det! De är ju galet snygga! Zebrarandigt är ett av vårens absolut hetaste och trendigaste mönster. Jag har scoutat internet efter det allra snyggaste plaggen och accessoarerna i detta ljuvliga mönster.

Den fina klänningen kommer från asos (och är på galen rea!) och är verkligen den perfekta vår-till-sommar-klänning. Styla med boots nu och med sandaler i sommar. Helt magisk. Det är fortfarande kallt ute så jag tycker inte alls det är för sent att införskaffa en snygg fuskpäls. Den går att använda ett tag till och sen har du en riktig pangjacka att möta den kommande hösten med. Nu är det fyndläge! För denna jacka kommer från det lyxiga märket STAND och är nedsatt från 3.000 kr till 1.349 kr! Finns hos afound!

Vill du hellre ha en tunnare zebrajacka att bära i vår är denna från NA-KD ett grymt bra fynd. Nedsatt med 56% till ynka 199 kr. Blusen är också nedsatt rejält med 57% och kommer från det lyxiga märket Gestuz. Även här snackar vi mega fyndläge. Den här blusen hade jag stylat med vita eller beige byxor. SÅ snyggt!

Kan man ens leva utan en zebrakjol? I don’t think so! Denna är från Ellos och går upp ända till storlek 48. Nedsatt med 40%! Tycker du zebra är lite läskigt? Kanske det känns för mycket att ha det i en hel outfit? Satsa då på ett bälte. Det här från Ivyrevel är ett riktigt budgetfynd för 175 kronor. Så snyggt för att markera midjan.

Om du tyckte blusen ovan var lite för dyr eller inte i din storlek vill jag tipsa om den här magiska blusen från H&M. Den är billigare och finns i fler storlekar. Nu kommer min absoluta favorit! Baddräkten! Denna kommer jag definitivt köpa! Även denna är från H&M.

Men HALLÅ! Hur magiska är inte dessa skor. Mina zebrastövlar är slutsålda och därför vill jag verkligen slå ett slag för dessa pumps från Monki. Snygga till både jeans, byxor, kjol och klänning. Perfekt höjd för att kunna bära en hel dag. Perfekt för dig som vill testa lite mer diskret zebramönster. Nu blir det lite dumt. Väskan är en lyxig godbit från Miu Miu. Tyvärr kan jag inte länka till den. För efter att jag gjort klart bilderna stängde Net-a-porter ner sin hemsida för distribution. Så vi får helt enkelt återkomma till den vid ett senare tillfälle. Men spara bilden för inspiration!

Hoppas du hittade något fint och att du tar chansen och vågar testa zebra. Leopard är ALLTID snyggt men nu tycker jag vi tar det ett steg längre och testar zebra.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x