Släktkalas för min femåriga dotter

På fredag fyller vår fina dotter fem år. Det är inte klokt vad tiden går. Jag uppskattar så mycket hennes ålder nu. Det är finurligt, ömsint, envist, motsträvigt, bråkigt, kärleksfullt och utvecklande. Vi hade ett litet släktkalas i söndags där mina föräldrar och Paula med familj kom.

Estrid hade också en av sina bästisar med på kalaset. Hur ljuvliga är inte dessa småflickor i sina enorma klänningar och tunna tunna armar. Och så är det stylade i allt det vackraste de vet och tycker själva att de ser ut som sagoprinsessor. Och jag älskar det. Jag vill att de ska få känna så varje dag.

Estrid fick paket. Om du är i behov av pakettips kan skriva vad hon fick för det var så bra grejor. En kapitelbok, glittriga gympaskor, glittrig kofta, krocketset och twister. Och ett pärlplattehjärta av bästisen. <3.

Min vackra syster. Jag längtar så efter att lillebror ska komma! <3

Jag bakade chokladmuffins med jordnötter i med en frosting av kakao och jordnötssmör.

Jag hade på mig min klänning från Noa Noa som finns här, nu på 50% rabatt.

Jag testade även att göra egen prinsesstårta. Väldigt enkelt och det blev supergott. Estrid sa att det var den vackraste tårta hon sett (yes, she is a fab liar!) och jag blev så stolt och glad att jag blev alldeles tårig.

Efter paketöppning fikade vi. Tårtan hade två rosor så att båda töserna fick vars en. Och efter fikandes spelade vi twister och morfar busade runt med flickorna tills de var alldeles röda om kinderna av skratt och bus.

Vi avslutade kvällen med att jag satt ute några timmar i kvällssolen och planterade min försådd. Och sen avslutade vi kvällen med indiskt. På alla sätt en väldigt fin söndag. Hoppas du också hade en fin söndag.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x