Min drömklänning är nu på ett GALET erbjudande

I SAMARBETE MED PURE FEMALE

Detta är den mest magiska klänning någonsin. Jag tror faktiskt det är den vackraste klänning jag har. Den är från Pure female vilket är min favoritwebshop. Alla plagg är true to size och otroligt välsittande. Allt jag har därifrån har suttit perfekt. Denna klänning (finns här) heter ”Lavish” och finns i svart och gammelrosa, i denna långa modell som jag har eller en kortare. Det är verkligen den perfekta klänningen för julens alla fester och även till nyår. Och nu är den på ett galet Black Friday-erbjudande! 30 % rabatt får du på klänningen nu! Vänta inte en sekund för länge för denna klänning riskerar att sälja snabbt slut. Äntligen en lyxig spetsklänning i generös storlek! Den kommer flyga iväg.

Den här klänningen är sydd i Pure females fabrik i Litauen. Den är gjord av tyg som ”blivit över” från tidigare produktioner hos andra företag och som Pure female letat reda på och tagit tillvara på. Genom att använda tyg som redan finns producerat istället för att beställa och tillverka nytt sparar dem lite på jordens resurser. Bra va? Det gör också att alla plagg finns i relativt begränsad upplaga vilket jag tycker gör att de känns än mer speciella.

Under black friday delar Pure female ut goodie bags till de 500 första kunderna som handlar över 400 kr! Och den är LYXIG. Här får du en tjuvtitt på vad du kan kamma hem! Så vad väntar du på? Inget erbjudande blir bättre än detta! Den perfekta klänningen OCH en maffig goodiebag! Lavish heter klänningen och finns här.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x