Influencermässa på Palladium

influencermässa-1
God morgon! Gäsp, vi är en trött liten familj här hemma. Skönt att vi är lediga idag. Estrid ligger här på soffan bredvid mig. Hon har gjort mys och dragit fram kuddar, filtar, nalle, napp och kollar på Barnkanalen. Jag sitter och sörplar mitt kaffe och försöker få ordning på dagen. Men först, jag måste vi er min tisdagskväll!

I Malmö lös solen när jag kom dit efter jobbet. Sweden influencers höll i en influencermässa som jag var bjuden till. Min favoriter Carro, Clara och Christine var där.
influencermässa-2
Jag kom direkt från jobb och hade på mig gammal fuskläderkjol från Lindex (liknande här), en ny UNDERBAR baströja från Ellos (här och KOLLA PRISET!), mina nya pumps från H&M (slutsålda men liknande här) och min Bayswater (här). I öronen hade jag örhängen från Zara.
influencermässa-3 influencermässa-4 influencermässa-5
Carro var som en blomma i ett hav av svart/grå-klädda influencers. Vackra människa!
influencermässa-6
Christine! <3
influencermässa-7
Jag fick träffa den här tjejen för första gången, Mikaela! Hon matbloggar på Matdags.
influencermässa-8
Efter obligatoriska dagens outfit gick vi och tog ett snabbt glas innan jag och Carro skulle hem och natta barn och hålla kväll. Influencermässa är alltid roligt för man vet inte vem man träffar. Jag träffade så himla bra personer och min längtan efter att ta denna blogg till nästa nivå ökade än mer!
influencermässa-9 influencermässa-10 influencermässa-11
Nu ligger det en liten person bredvid mig som påkallar uppmärksamhet. Det ska tydligen fixas macka och juice. Ja, så får det bli! Ha en trevlig och skön kristi himmelsfärd mina vänner!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x