Mina livsnödvändiga köksprylar

nödvändiga köksprylar
Idag ska jag visa mina köksprylar som är livsnödvändiga och som jag använder varje dag! Först ut är min lilla Tivoli (här). Sekunden jag kommer innanför dörren eller kommer in i köket på morgonen sätter jag på den. Jag älskar den. Dels så kan jag alltid knäppa på p1 och dels så har den bluetooth så att jag kan spela upp valfri musik, podd eller radioprogram. Jag hade dött utan radio. Min fladdriga person klarar inte av tystnad, så är det bara. Jag har det nog från farmor för där stod radion på dygnet runt och det var så himla mysigt. Jag minns hur det doftade kaffe och så strömmade alltid p4 radio malmöhus ur högtalarna.
bästa köksutrustningen-2
Min ljusrosa Kitchen aid använder jag inte varje dag men OFTA. Varenda deg, kaksmet och dessert vispas och rörs i denna. Den är hur bra som helst, lättanvänd, snygg och enkel att rengöra i diskmaskinen. Ja inte själva delen med motorn då men skålen och visparna. Love this! Än idag bästa julen när jag fick den av mor och far! Här hittar du några fina (jag valde en sida med kampanj på 30% hur bra!?)
bästa köksutrustningen-3
Vattenkokare från Bodum (här). Den här använder vi varje dag till välling, te, koka upp vatten till matlagning osv. Den är inte den snyggaste på jordklotet men jag fick den av min gamla arbetsplats och den har tjänat mig mycket väl! I framtiden önskar jag mig en sån här vacker tekokare.
bästa köksutrustningen-4
En mockamaster (här)! Herregud vad gjorde jag innan den!? Då drack jag kattapiss till kaffe. Jag är in love med Mockamaster och kommer aldrig vilja ha ett annat märke. Den brygger fort som bara den och det smakar alltid så himla gott! Jag satte till och med press på chefen så vi uppgradera till en mockamaster på kontoret. Hallelujah säger jag!

Bonustips på livsnödvändiga köksprylar är en sodastreamer! Vi har sparat MILJARDER jag svär på att inte köpa bubbelvatten utan ha det hemma. En riktigt vass köttkniv vill jag ha. Vi har ok knivar men till nya huset vill jag uppgradera. En ballongvisp! Det är min bästa slags visp. Mer grejor jag vill uppgradera i nya huset är kastruller och stekpannor och riktigt snygga salladsbestick.

Vad tycker du är livsnödvändigt i köket? Säger du rinnande vatten eller el får du en träsko i skallen. Vi måste ändå tänka lite flärd här i bloggen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x