Monstera, provresultat och shopping på NK

monstera-1
Jag är hemma! Äntligen! Hos barn, man, egen säng och framförallt min nya monstera. Men vi kommer till den. Jag är ledsen att jag inte bloggade något igår men det fanns verkligen ingen tid. Och när jag tillslut satt på tåget på väg hem så somnade jag. Jag verkligen slocknade och sov i princip hela vägen fram till Malmö. Men nu är ni väl nyfikna på hur det gick. Jag kan säga såhär, provet var sjukt svårt och det var en rätt pressad stämning bland mig och mina kurskamrater. Provet skrevs i onsdagskväll och på fredagseftermiddag kom resultatet på mailen. Jag godkändes! Jag klarade det. Åh, jag var redo att brista ut i sång och gråt på NK:s barnavdelning där jag var i full färd med att köpa rosetter till Estrid. Nu har jag gjort mina tre obligatoriska delkurser. Min advokattitel går att hägra där borta.

Men nu är jag hemma och Estrid har packat upp sina rosetter. Som jag lovat mig själv köpte jag ett smycke och idag ska jag fota det så jag kan visa er. Vi sitter här runt frukostbordet och jag njuter. Eget kaffe, en bebis nerkladdad med mjukost, p1 på radio och en hel helg framför oss. Det är precis som det ska vara.

Nu till min monstera. Jag har velat ha en sådan sååå himla länge men de har alltid varit så himla dyra. När vi var på Hasslö så hittade jag en underbar Monstera på den lokala Coop-butiken. 69 kronor! Signed, sealed, delievered och nu står den ståtlig i min Skultunakruka. Det är verkligen en så himla himla fin växt tycker jag. Ni känner mig, hemmakatten. Jag är så lycklig över att vara hemma. Och att jag klarade examen i konstitutionell rätt. Ni hör ju, man fattar ju typ inte ens vad det är för något. En liten fjäder i min hatt om jag får säga det själv.

Nu ska jag fortsätta pilla lite här med min senaste youtubevideo, så utkik. Som plåster på såren för att ni inte fick något inlägg igår får ni två idag. Och det andra blir en VIDEO! Tjohoo! Så stay tuned mina vänner.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

14 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Caroline
Caroline
7 år sedan

Åh stort GRATTIS Frida! Vad roligt för dig! 🙂
Ha en härlig helg!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
7 år sedan

tack! jag är SÅ lättad! ha en fin helg du med!

Sanna
Sanna
7 år sedan

Grattis! Bra jobbat! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sanna
7 år sedan

tack fina du!

Anette
Anette
7 år sedan

Stort grattis från mig och advokaten😘😍

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

tack till er båda! vi ses snart! <3

Anette
Anette
Reply to  Frida G Svensson
7 år sedan

Ska du gå på banketten?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

jajamen! =)

S
S
7 år sedan

Grattis 🙂 snyggt jobbat!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  S
7 år sedan

tack hjärtat! <3

Irene
Irene
7 år sedan

Så kul! Stort grattis! (också är jag ju nyfiken på smycket…)

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
7 år sedan

bildbevis kommer! =)

Ulla wolter
Ulla wolter
7 år sedan

Stort grattis, Frida! Riktigt bra jobbat! Och du skall inte ha en liten ”fjäder i hatten”. En STOR jäkla strutsplym skall du ha!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulla wolter
7 år sedan

tack fina Ulla! Jag bär min strutsplym med ära! <3

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x