I sociala medier kan du som inte får nog av mig, få mer!

Får du inte nog av mig? Inte jag heller! *ödmjuk tjej*. Skämt åsido, jag har på sistone försökt vara aktiv i flera olika sociala mediekanaler. Därför tänkte jag lista vilka du hittar mig på, för de erbjuder alla lite olika saker. Ska vi ta en titt?

sociala medier - twitter
Twitter
Jag har ett twitterkonto (här) som du kan följa. På twitter delar jag givetvis mina blogginlägg men framförallt är det ett forum för mina politiska tankar och åsikter. Är du mer intresserad av vad jag tycker i dessa områden borde du definitivt följa mig där.  Du hittar mig om du söker FridaGSvensson.

sociala medier - pinterest
Pinterest
Jag ÄLSKAR pinterest och har ganska nyligen verkligen fastnat rejält för det. Mitt konto (här) är som bloggen. Fylld med inredning, mode, recept, skönhet och annan inspiration. Jag har över 1.300 bilder uppdelade på 46 olika boards/grupper. Jag tänkte göra ett mastodontinlägg där jag går igenom alla mina boards. Hade det varit roligt eller bara…hmmm långt? Du hittar mig om du söker FridaGSvensson

sociala medier - facebook
Facebook
Jag har en egen sida på Facebook för bloggen (här). Just nu har den 148 likes och mitt mål är 200 likes. När jag nått upp till det ska jag ha en give-away här på bloggen. Jag tänkte något lite större. Ett bokpaket eller kanske en ögonskuggspalett från Chanel. Så snälla, om du inte gillat min sida så gör det. Det hade betytt världen för mig. Om du tittar i högerspalten på bloggen så ser du att jag precis lagt in min sida där, så det är enkelt för dig att bara klicka ”like”! Du hittar mig om du söker FridaGSvensson.

instagram
Instagram
Sen har jag såklart instagram också (här). Jag älskar instagram och att följa andra där. Här lägger jag främst upp snapshots från livet.

Varför är du sociala medier så viktigt för mig? Först och främst så älskar jag internet. Möjligheten till inspiration, information och kontakter är oändlig. Det är för det andra egentligen det enda sätt för min blogg att kunna bli mitt arbete. Bloggen börjar växa, men den är fortfarande för liten för att jag ska kunna göra stora samarbeten eller tjäna några större pengar på den. Därför är jag beroende av att mina blogginlägg delas i sociala medier. Du kanske har sett att det under varje blogginlägg finns en rad med ikoner. Om du klickar på en av ikonerna så kan du dela mitt inlägg i någon av dina sociala medier. Och jag är absolut beroende av att du delar. Sharing är ju som sagt caring. Så om du läser ett inlägg som du gillar får du gärna dela det vidare på din Facebook, twitter, pinterest eller vad det nu må vara som just du använder.

Sharing is caring people!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Krister
Krister
7 år sedan

Ni feminister borde ta upp kvinnliga förövare.
https://mitti.se/mamma-doms-for-barnmisshandel/

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Krister
7 år sedan

av vilken anledning menar du?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x