Aurelia miracle cleanser recension

aurelia miracle cleanser-2
Åh, kära Aurelia Miracle cleanser! Nu tar du din lilla rabattkupong på Kicks och så marscherar du raka vägen och köper den här rengöringen. Så sammanfattar jag den här recensionen. Det är nog klart för er att jag ÄLSKADE denna rengöring. Vilken underbar produkt!

Först och främst måste vi prata om förpackningen. Som en liten karamell står den där i badrumsskåpet och är så flärdfull. Den brun glasburken är tung och känns som något old-school från ett apotek. Och det kan ju bara vara positivt. Doften är ljuvlig, tung och spa:ig. Krämen är vit och fluffig och härlig på huden.

Hur ska man då bäst använda den här? Ta en klick i handen och massera in det över ett torrt ansikte. Sen masserar du bort smink och smuts med hjälp av en blöt urvriden liten handduk. Jag tyckte den funkade toppen på sminket på huden men den hade lite svårigheter med mascaran. Men det bekommer mig inte alls. Har du bara denna som rengöring ska du upprepa processen en gång till. Detta eftersom du alltid ska tvätta ansiktet två gånger på kvällen. På morgonen klarar du dig med en gång.

Produkten är ganska pricy. Du betalar 519 kr för 120 ml, men den är värd varenda krona. Och det finns så mycket smink etc man kan köpa budget av men just ansiktshudvård är något att investera i tycker jag.

Du hittar den i kicksbutikerna eller på nätet (här).

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x