Sachajuan ocean mist håller sommarhåret vid liv

sashajuan ocean mist-1
Lite nytt från Sashajuan och tips till er om ocean mist-serien! Det bästa håret är det ruffsiga saltvattenhåret. Mitt hår är så fint och platt och behöver all hjälp som kan fås för att skapa lite volym. Nu tänkte jag testa Sachajuans ocean mist volume schampoo (här) och ocean mist volume conditioner (här). Om inget annat så är dessa havsblå produkter så snygga i duschen. Ja, sådant spelar också roll. Det handlar om att göra mys överallt. Jag använder detta några veckor och sen får ni en recension om det var något att ha.

Idag har jag en oerhört spännande dag. Björkis (Ja, alltså Jan Björklund, Liberalernas partiledare) kommer till Malmö. Han, Gulan Avci, jag och några andra ska göra studiebesök och fokus för dagen är hedersvåld. På kvällen bjuder Liberalerna och Liberala kvinnor in till en afterwork tillsammans med våra huvudpersoner, Jan och Gulan. Det ska bli en underbar dag. Detta är ju mitt gebit och platsen vi ska besöka för studiebesök är jag ofta på i mitt arbete som jurist inom våld i nära relationer. Jag känner att detta är precis mitt område med andra ord.

Jag känner mig stolt och glad att jag ska få följa med på den här dagen. Det känns stort och viktigt. Jag hoppas jag kan tillföra något eftersom jag inte bara brinner för det som jurist, utan även som politiker. Hedersrelaterat hot och våld är en viktig samhällsfråga. Liberalerna sätter av extra pengar i vår budget för att arbeta med denna problematik. Det som särskiljer hedersvåld från annan typ av våld i hemmet, är ofta släktens inblandning. Det är svårt för en ensam kvinna att värja sig mot en hel släkt. Det gör också hotet svårbedömt eftersom det kommer i olika former och från olika håll. Därför ska det bli intressant att lyssna på vårt studiebesök hur vi politiker kan vara till hjälp. Det handlar ju inte alltid bara om vad vi vill göra. Utan även om vad samhället behöver av oss. Självklart ska det även bli intressant på kvällens AW att få en inblick i hur andra resonerar i dessa frågor.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Rebecca
7 år sedan

jag har hört att de där ska vara jättebra!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Rebecca
7 år sedan

ja so far är jag nöjd!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x