Bland gråa moln och drömmiga ansiktsmasker

 Usch, det var en riktigt gråmulen dag vi vaknade upp till idag och på nyheterna säger de att det ska bli stormigt här i Skåne. Men det gör mig faktiskt inte så mycket. Gråmulnadagar förvandlar ju dagen till en riktig kurardag där man sitter inne, tänder ljus, dricker te och leker med fnissig bebis. Ikväll väntar taconight hemma hos vänner och då finns det inte så mycket att klaga på. En annan superb grej att göra på kurardagar är hemmaspa. Men gud vad jag älskar hemmaspa! Stå och dutta och plutta bland alla mina krämer, masker och serums. Just nu sitter jag med dagens tredje mask och förvandlas till en helt ny människa. Jag tänkte visa er mina topp tre masker just nu!

Elemis – Papaya Enzyme Peel
Peela huden är a och o för en god hudvårdsrutin. Gamla döda hudceller måste bort för att de andra maskerna, serumen och krämarna ska få den effekt de är menade att ha. Jag avskyr ansiktspeeling med korn, undvik det som råttorna flyr pesten! Istället rekommenderar jag varmt denna peelingkräm som med hjälp av enzymer pejlar utan att du behöver göra ett skvatt. Efter 15 minuter med denna mask är min hud silkeslen och redo för resten av hudvårdsrutinen. Doften på denna produkt är sagolik och jag köper min från skincity.se som har heeeelt sagolika produkter på sin hemsida!

Caudalié – moisturizing mask
Drömmen slog in när Åhléns började sälja det franska apotekshudvårdsmärket Caudalié. Innan tog jag mig till Sephora i Köpenhamn, sen till Sephora på Emporia, men nu behöver jag enbart ta mig till Åhléns city. Mitt mål i livet (ja, jag har en del tveksamma mål) är att testa mig igenom varje skönhetsprodukt som finns i hela världen. Ja men ni hör ju! Galenskapen! Men njutningen! Denna mjukgörande mask är återfuktande, motverkar rodnad, återskapar lyster och passar alla hudtyper. 

The body shop – aloe vera mask
Denna produkt har jag bloggat om förut och jag ÄLSKAR den! När min hud var som med katastrofal med massa acne, rodnad och ömhet kletade jag in ett tjockt lager av denna mask och sov med det över natten. Kudden tar stryk och det blir inget med att sova på Davids arm, men det är det värt för herregud vilken skillnad det blir dagen efter. Huden är lugnad, rodnaden minskad och man har en helt annan lyster. Jag har redan använt upp två burkar så ni förstår ju min kärlek. Sen tycker jag det är fenomenalt att body shops produkter är mycket rimligt prissatta och många har råd med dem!


Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
8 år sedan

inte? jag tycker man kan få fantastiska produkter för bara någon eller några hundralappar. vad tänker du på när du säger att de inte är rimligt prissätta?

Anonym
Anonym
8 år sedan

Jag vet inte om jag tycker att The body shops produkter är rimligt prissatta 🙁

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x