Ett foto i timmen

Igår var en innehållsrik dag så jag tänkte ni skulle få följa med mig på en heldag. Jag presenterar ett foto i timmen, fast det blev flera foton vid typ varannan timme! 

9.00

 I en fortfarande lite kallt och disig morgon promenerade vi sakta genom staden för att få i oss frukost.

 10.00

 Vi käkade frukost på ett ställe vi inte varit på inne, Lite off heter det, och ja det var lite off på alla möjliga sätt. Lite utav en besvikelse, men så blir det ibland. 

11.00-12.00

 Oj oj oj vad vi var inne på Stadium länge. Jag promenerar ju hur mycket som helst nu för tiden och har börjat få så himla ont i fötterna. Att köpa gympaskor är dödens tråkigt så jag har liksom dragit mig för det. Och sådana där praktiska gympaskor är ju om möjligt än mer tråkigt att köpa. Så det har blivit som så att jag hellre köpt ljusstakar för mina pengar. Men David låg på och jag provade och provade och var tillslut klar och redo att betala. När mitt öga skådade att Stella McCartney var på R to the E to A! Needless to say more! Nu ska jag snart ut på powerwalk i riktigt snabba tights.

13.00

 Vi blev hungriga och gick till Malmö moderna för att käka sopplunch. Estrid satt i mitt knä och busigt frågade jag David om hon inte skulle kunna smaka bara yttepytte av soppan och så testade vi. Spänt stoppade jag in mitt finger i hennes mun och…. total avsaknad av reaktion. Det var som att hon aldrig ätit annat än broccolisoppa och var helt oberörd. Samtidigt satt jag med fuktiga ögon och hulkade fram att herregud tänk att mitt barn äter broccolisoppa som om hon aldrig gjort annat. Jag finurlar redan på nästa smakis! För övrigt bestämde vi att vi snarast ska tillbaka till Moderna för att se utställning om Nils Dardel. Älskar utställningar!

15.00

 David bakade paj då min bokklubb för första gången skulle ses hemma och inte ute. Och vi skulle ses hos mig! Spännande!


17.00

 Alla kom och vi svängde ihop lite sallad och plockade fram allt som folk tagit med sig i knytisväg. 

19.00

 Fina Simon hade bakat en nektarinpaj! Vilken dröm det var! Boken vi hade läst till denna träff var Jorden de ärvde av Björn af Kleen och jag rekommenderar den varmt. 

20.00

Såhär satt vi sedan i timmar när vi sedan länge slutat prata om boken och istället pratade om livet, politiken, genus och jämställdheten. Vilken underbar kväll och vilken ynnest det är att genom en bokklubb lära känna tre helt nya människor som man kanske aldrig hade träffat i vanliga livet. Exempelvis är en i bokklubben tubaspelare och det är hans yrke! Älskar det!

Det var min gårdag det! Idag blir det betydligt mer stillsamt. Promenad, inköp av lammkotletter till söndagsmiddag och fortsättning på denna stora garderobsmakeovern!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
8 år sedan

Tackar! Nej, märket heter Joolz. Så smidig, liten och praktiskt vagn. Enda stora nackdelen är att den har världens minsta underrede och man får plats med verkligen ingenting där!

Sara
Sara
8 år sedan

Supersnygg barnvagn! Var kommer den ifrån? Funderar på om det är en bugaboo?

Frida Svensson
8 år sedan

det är verkligen grymt! jag frågade två tjejkompisar om de ville joina, vilket de ville, men vi hittade inga killar så jag kontaktade Sydsvenskan, som just då hade en lässatsning, och de hjälpte mig med en kontaktannons och så blev vi tre killar rikare! =)

Sara
Sara
8 år sedan

Vad härligt det låter med bokklubb! Hur hittar man en sån att gå med i? Känns som ett mål för framtiden.

Frida Svensson
8 år sedan

oh my god du bars måste fråga! återberätta svaret sen!!

Caroline
Caroline
8 år sedan

Åh så gott det låter och bra med skötbord, konstigt nog är det en del ställe som inte har det.
Ja där har vi ju varit några gånger :p
Jag tänker också att den heter g-punkten. Vad e det för ett namn på en butik egentligen 😀 Varför heter den g-knappen? Vet du? Alla jag varit där med har också reagerat på det namnet. Jag ska nog fråga nästa gång jag e där, haha.

Frida Svensson
8 år sedan

de brukar ha sopplunch på moderna vilket jag ÄLSKAR. soppa, bröd och salladsbuffé är right up my ally! sen har de plats för barnvagn och inne vid toalettena finns skötbord. Så, jag tycker verkligen det är grymt bra! krokarna har vi köpt i den bebisbutiken "g-knappen" som ligger påväg till museet. Den butiken som jag alltid så freudianskt kallar G-punkten! =)

Caroline
Caroline
8 år sedan

Vilken härlig dag!
Brukar dom ha god mat eller lunch på moderna museet? Jag har aldrig ätit när jag varit där.
Krokarna som ni hängt på vagnen, var har ni köpt dom?
Ha en bra dag! 🙂

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x