Night fever

 Bara jag och denna Bee-Gees liknande discobebis är vaken. Ute ser jag hur solen lyser och det ser ut att bli en någorlunda varm dag. På schemat står att traska iväg för att äta frukost ute och sen går vi på utställning på Malmö moderna muséum.  

Jag tittade snällt på Estrid och frågade om vi inte bara skulle ta och somna om lite. Kanske bara en liten liten nap, men den lätte gick hon inte på. Så nu sitter vi här. Hon har spring i benen i babygymmet och jag sitter och gnuggar gruset ur ögonen. Därför återstår bara att säga: ”mot kaffemaskinen”. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x