För jag har vänner och sommarvärme

 Vilken värme vi fick idag ändå! Vi har haft alla fönster öppna och jag har gått runt i shorts hela dagen. Jag njuter så oerhört av att David har semester. Nu finns det tid att ha över vänner, laga god lunch och middag och när Estrid är nattad vid 8-tiden har vi fortfarande några timmar kvar att bara vara vi. Då sitter vi på balkongen med tända ljus, en varm kopp te och ibland pratar vi och ibland är vi bara tysta och lyssnar på radio eller någon pod. Jag brukar inte vara sådär sommarfrälst som folk är, men i år har jag blivit riktigt frälst. 

De nya shortsen är från Lindex. Älskar färgen och så är de precis sådär sladdriga och mjuka som de ska vara. Det ska liksom knappt kännas att man har något på sig. Väskan är från & other stories. 

Denna lilla krabat showar som aldrig förr! Det smilas, sprattlas och skrattas så det riktigt spritter i mammahjärtat! Så tänker man på att detta är för evigt. Hon är min, inte till låns, utan jag får ha henne och vara hennes i evigheten. Det finns ingen som kommer hämta tillbaka henne utan jag får ha henne dag efter dag. Vilken lycka!

Kolla in dessa utsvängda sagolika byxor från Noa Noa som Estrid ärvt av storkusinen! Hon ser ut som en Bee-Gees-baby och jag väntar på att hon när som helst ska börja kötta några Travoltamoves! 

Sara och Jakob kom över, och det gjorde även Davids vän, men som tyvärr inte fastnade på bild denna gång. Vi käkade lunch och gofika och fastnade på Instagram och sen gick alla ut på stan och jag och Estrid somnade på sängen och vaknade en timme senare rätt så groggy. Ja, kanske inte hon men definitivt jag. Fy hundan vad jag inte gillar att sova på dagen. 

Jag vet att några bullar från dagens gofika finns kvar i skåpen och jag hör dem kalla mitt namn. Gofika, te och en bok, det får avsluta denna dag. Ljuva föräldraledighet, hur ska man någonsin vilja gå tillbaka till jobbet!?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
8 år sedan

men eller hur är dem! älskar dem! löp och köp som man säger! =) kram!

Lisa
Lisa
8 år sedan

Underbart fina shorts! Måste springa inom Lindex och kika om det finns ett par över till mig… Kram!

Caroline
Caroline
8 år sedan

Vad härligt att du känner så om föräldraledigheten! Att du trivs menar jag 🙂
Jag vill heller inte gå tillbaks till jobb även om jag tycker det e drygt ibland.
Kram

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x