Onsdagskväll framför datorn

Minns ni att jag blev ombedd att fotografera ett parti och dess ungdomsförbund under första maj? Vilken upplevelse det var! Jag har inte haft någon möjlighet att redigera bilderna men idag ska jag ta en långkörare framför datorn. 

Men först måste jag värma min stackars frusna kropp efter att jag fastnade i det SJUKASTE regnet någonsin. Kan man säga att det regnade våldsamt? För det var precis så det var, våldsamt. Nu är jag lite huttrig och framförallt hungrig. Energinivån och blodsockret är på minuskontot och jag blev tveksamt hjälpt av en liten smoothie. David erbjöd sig att laga min bästa mat till middag. Orientalisk köttfärssås. Ja den heter så!? Ett underbart 90-tals recept från min mamma och jag kan äta det typ alla dagar i veckan. 

Nu ska jag kasta in mig i duschen och låta det heta vattnet fylla badrummet med ånga och göra skinnet rött. Sen ska jag smörja mig med något som får mig att lukta som en liten godis. Efter det är det bara jag, sängen, redigering och the real housewives of beverly hills som gäller. Jag kan inte tänka mig en bättre onsdagskväll. 

6 Responses

 1. Desirée skriver:

  Hej ….tänkte jag kunde svara här inne 🙂

  Förstår att du blir avis. Jag har samma dilemma här hemma, min sambo är ölbryggare och åker jämt på mässor kors och tvärs över Europa – han får ägna dagarna åt att drick öl när han jobbar, haha! Låter såklart mykcet lyxigare än det är … but still!

  Vi bor i Kristianstad ….men jag har en Canon, tyvärr. Men var håller han kurser? Har han någon hemsida som jag får snoka på?
  Kram

 2. Frida Svensson skriver:

  Ja men välkommen! =)
  Ölbryggare! Men gud så fantastiskt. jag dricker inte men samlar på vin och är faktiskt den som köper öl till David. Jag smakar inget, men läser allt!
  Men då bor vi ju nära! vi bor ju malmö! David håller inga specifika kurser utan bokas av företag eller privatpersoner. Hans hemsida är http://davidjphotography.se. hoppas du gillar hans bilder!

  kram på dig!

 3. Desirée skriver:

  Fantastisk hemsida och det är precis sådär bra jag vill bli! Då kör han mer skräddarsydda kurser för jag såg inget utbud på hemsidan?

 4. Frida Svensson skriver:

  Ja precis. Han blir tillfrågad om han kan hålla en kurs och så sätter de ihop en kurs som passar just den kunden. Det är ju mer av en bisyssla. Hans huvudsakliga uppgift är ju just fotografering och redigering till reportage och olika uppdragsgivare.
  För att bli så bra som han är har han studerat på två olika fotoskolor och hållt på i en väldans massa år! =) så bara kämpa på!

 5. Desirée skriver:

  TVÅ fotoskolor!!? Hujedamej, jag är glad om jag klarar hobbynivån! Men du är också glad i kameran, eller?

 6. Frida Svensson skriver:

  Ja jag fotar också mycket. Men är ju långt ifrån en expert! =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *