Elf på Ica Maxi


Igår, min tredje semesterdag, spenderade jag dagen med min mormor och morfar. I äkta pensionärsanda åkte vi till deras kolonistuga, till blomsterlandet och sen vidare till Ica Maxi, “för de har ju de godaste muffinsen”. Till min chock såldes sminkmärket Elf på Ica Maxi. Ett bra budgetmärke som oftast talas gott om av amerikanska skönhetsbloggare. På Ica kostade varje produkt 45 kronor. Förstår ni!? 45 kronor styck! Åh herre, till min morfars förtret, och min osannolika glädje, låg nu denna guldgruva framför mig. Men för att inte framkalla hjärtinfarkt hos morfar gjorde en snabb scanning och plockade sen snabbt på mig några produkter.

Dessa ville jag visa er nu. En ögonbrynsduo – med ett mörkt vax och en ljus skugga. En highlighter pen som är rosaskimrande och ska läggas på exempelvis kindbenen. Slutligen fick även en creamshadowstick följa med. Det tjockare stiftet går i en guldig ton och det tunnare stiftet i en mörkbrun.

Det ska bli spännande att se dessa produkters hållbarhet. För 45 kronor blir man ju gärna lite skeptiskt. Men om detta är bra, ja då riskerar ni att jag köper upp allt och ni får inget kvar!

Det var då dagens, möjligen semsterns stora tips!

Imorgon åker jag till Oslo för en liten weekendresa med min älskade men jag ska tidsinställa några recensioner till er. Ha en riktigt trevlig helg nu allihop!

Och för tusan! Kommentera gärna! Är bloggen bra, dålig? vad vill ni har mer eller mindre av?Kom med feedback!

6 Responses

 1. Anonym skriver:

  Detta verkar grymt! Ska jag absolut kolla efter..

 2. Bam skriver:

  Jag använder det brow-kitet ibland. Tycker att det är ganska bra, speciellt för det priset. Dom andra grejerna blev jag lite nyfiken på dock! 🙂

 3. Cuntless Lux skriver:

  @anonym – jo men gört! och skriv sen och berätta vad du tyckte. Kram

  @bam – jag har inte testat brow duon än men det glädjer mig att du gillade den! Kram på dig

 4. Maria skriver:

  Jag tycker om dina recensioner som är ärliga och jag tycker att du skriver bra, så att man vill läsa och inte tröttnar. Jag gillar att du skriver om saker som man inte kan läsa om i andra bloggar, som ditt inlägg om kroppshår och nu senast tips för foundations för människor med asiatiskt (och exotiskt) ursprung.
  Det jag gillar mindre är när inläggen blir för långa som det om Weleda men det är för att jag själv jobbar i butik och redan kan det där, däremot tror jag att det uppskattas av andra.

 5. Cuntless Lux skriver:

  tack så en så himla fin och bra kommentar maria! det uppskattas så mycket. Jag håller med dig om att långa inlägg kan bli a drag men ibland finns det så mycket att skriva! =)
  Kram på dig sötnos!

 6. Anonym skriver:

  Vilken ICA maxi hade Elf?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *