Body shop – vineyard peach shower gel (recension)

 Body shop – vineyard peach shower gel

I september berättade jag om Body shops special edition kollektion vid namn Vineyard peach. Det blev aldrig att jag köpte någonting då men senare sålde min lokala body shop ut kollektion till 50% rabatt och då satsade jag. Jag köpte en body butter (recension kommer senare) och en dusch tvål.

Som alltid blir man aldrig besviken på body shops produkter. Doften är riktigt genuin och luktar verkligen persika. Den löddrar fint och den fräscha doften ger en riktig kick under morgonduschen. Jag är osäker på om dessa är kvar i butik men om du hittar en så köp. Du kommer inte bli besviken!

Den får 5§ av 5 möjliga.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x