Finlunchande på G

 Minns ni när jag var ute på finlunch på Johan P? Idag är det dags igen. Emelie, som ju jobbar på hotell Renaissance, med syster Sara och jag själv ska äta på hennes hotell imorgon. Det är något man borde göra med, äta frukost, brunch, lunch eller middag på hotell. Det gör vi så sällan i Sverige. Man tror att man måste bo på hotellet för att äta där, men så är det ju inte alls. Iallafall, tillbaka till Johan P. Jag åt en fantastisk kötträtt men fick lämna i all hast när Estrid hade fått nog. Och då snackar vi nog. Jag sa till de andra gästerna att det var en jäkla tur att vi var på väg därifrån för annars hade jag fått bjuda alla på deras lunch! 

 För er malmöbor med småbarn kan jag säga att Johan P ändå är rätt barnvänligt. Där är gott om plats för vagnen, dock finns det inget skötbord. Men handikapptoaletten är så pass stor att jag kunde rulla in vagnen där och byta på henne där inne, och det går ju faktiskt hur bra som helst! Så ja, Johan P hamnar i den mentala listan på barnvänliga platser att gå.

Måndag igen! Trots att jag är föräldraledig och att David har semester så har måndagen den här nu-tar-vi-nya-tag-andan som jag älskar. Det bästa jag vet är att sitta med kalendern på söndagskvällen och planera den kommande veckan. Vad ska vi göra, vad ska vi äta och vilka ska vi träffa. Jag bara älskar det. Och man kan inte be om en bättre start än att få äta finlunch med två kvinnor som är systrar, känns som mina systrar och får mig att skratta tills tårarna trillar.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x