När vi tar över Melvins

 I Slottstaden, där vi bor, finns världens mysigaste café. Melvins! Himla gullig personal och så himla himla goda bakverk. Att gå dit på helgen för att äta frukost är alltid bästa sättet att starta helgen. Vi har invaderat kaféet ett antal gånger på sistone. Kanske att våra barnvagnar är lite i vägen, men personalen är ändå himla gullig och fin. Annat var det senast vi var där. Kvinnan bredvid oss gav oss onda ögat så fort någon av barnen gjorde minsta pip. Och när min vän skulle amma stirrade kvinnan ut oss. Jag vet att man ska skita i det, men jag blir så ledsen. Jag HATAR att känna att jag är i vägen eller att jag stör. Så jag blir så himla stressad när andra verkar missnöjda eller störa sig på mig eller vår bebis. Hur tänker du kring det?

 Det märks dock supersnabbt vilka kaféer som blir favoriter. Och det stavas ”skötbord, micro och påtår”! =) Tyvärr kvalar Melvins bara in på påtår. 

 David, den stora killen, och Jakob, den lilla, har verkligen funnit varandra! Det är bromance på en avancerad nivå! Jakob är två månader äldre än Estrid och det är verkligen guld värt att ha en vän med barn så nära i åldern. Sara har ju allt färskt i minnet hur det var för några veckor sedan. Plus att jag får en försmak på vad som komma ska för Estrids del. 

 De här barnen har inte riktigt förstått konceptet ”kompis” ännu utan det utbytts mest suspekta blickar alternativt totalt ointresse. Men nu till något helt annat, hur ljuvliga är inte dessa två barn? Så otroligt söta och fina! När lilla Estrid ligger där med sin kanin så smälter mitt hjärta ut i en enda våt pöl och jag bara blir tokig av kärlek.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
frökensöt
8 år sedan

kommer vi allihopa kan vi lätt känna oss i vägen så nu väljer vi ställen där vi vet att barnen är lika välkomna som de vuxna ( om vi kan) . Det finns guldkorn. Sedan finns de ställena där jag inte så gärna sätter foten inte ens när jag är själv då vi blivit dåligt bemötta. Tänke rlite så här , om man som ägare inte är trevlig mot dem som vill sitta ett par timmar med sin bebis och fika ( vi mammor dricker ju några koppar under en ledighet) vill man hellre ha en tom plats och x-antal icke sålda kaffekoppar och mackor? är det inte bättre med folk på ditt cafe? ja jag kommer aldrig komma underfund med hur de tänker. och jag hatar att känna mig i vägen men har med tiden lärt mig att ta min plats också och vad är lite barnskrik och prat en stund,Inte ens när jag var singel och utan barn brydde jag mig om det fanns barn när jag gick på cafe. men uppenbarligen finns ju folk som stör sig nåt kosmiskt.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x