Drew Barrymore lanserar sminkkollektionen ”Flower”

 Drew Barrymore lanserar en egen sminkkollektion under namnet Flower. Efter att ha varit taleskvinna för Lancome och co-creative director för Cover girl kommer nu sminkmärket Flower som hon driver tillsammans med firman Maesa Group. I january kommer kollektionen släppas på inte mindre än 1509 stycken Wal-marts. (Än en gång kan vi förbanna att vi inte bor i sminkhimlen USA!).

 Sin egen roll i företaget beskriver Drew på följande vis:
“I think, if you really care about things, then you just naturally get involved. I don’t want to sit there and hope it works out. I want to be in the middle, in the mix, making sure it works out,” said Barrymore. “It is almost an uncontrollable desire to be one of the people who is creating. Maybe it is just a type of personality. I can’t sleep at night. I care.”

Kollektionen beskrivs som ”true luxury at mass”.

”Once we identified this white space, we thought to ourselves, you know what, we should tackle this. We should build the best color cosmetics brand that we can.”

Man kommer kunna köpa kollektionen på walmart.com men jag är osäker på huruvida de skeppar till Sverige, och även om de gör det kommer man behöva betala tullkostnaden. För min del avstår jag nog tills det kommer inom EU i vart fall.

Priserna på de 181 olika produkterna kommer ligga mellan $4.98 och $13.98, och inkludera 70 ansiktsprodukter, 44 ögonprodukter, 51 läpprodukter och 16 nagelprodukter.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x