China Glaze – Julkollektion 2012 “Holiday Joy”

Åh vad jag älskar julen! Och allt som hör julen till. Glittriga naglar och sminkningar är för mig ett måste under heeeela julledigheten! Jag velar själv och själva julafton ska föräras silvriga, guldiga eller rödglittriga naglar.

I allafall, tillbaka till nyheter på skönhetsfronten. China Glaze har släppt sin julkollektion nu och det finns så himla många fina att välja på. Kollektionen består av 12 lack, varav 7 är glitterlack extravaganza, 2 är skimmerlack och resterande 3 är krämlack.

 Angel wings, Champagne kisses (ÄLSKAR), pure joy
 Merry berry (ÄLSKAR), winter holly, blue bells ring
red satin, cranberry splash, with love
 Pizzazz, glitter all the way, glistening snow (ÄLSKAR DEM ALLIHOP!)
Något lack som föll dig särskilt i smaken?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *