Toughest 2015 – En riktig folkfest

 Igår tävlade min syster och min svåger i Toughest. Vilken dag! Vilket väder! Vilken folkfest! Det var helt ofattbart att de tog sig igenom hela tävlingen och att de kom i mål någorlunda hela men definitivt inte rena. Jag hade min egna Toughestutmaning då jag drog barnvagn över Ribersborgsstranden, matade krypis ute i det fria OCH bytande blöja på ett offentligt skötrum. Oh maj gad, det var svettigt värre, men vi klarade det!

 Så kom de i mål och det var en gråtig storasyster som tog emot dem! Helt galet vad stolt jag var! Vilken bedrift!

 Men gladast var nog mamma och pappa och lilltösen kom i mål. Det var två nervösa föräldrar som vinkade av henne vid starten!

Alla bilderna är tagna av David. Ibland är det allt bra lyxigt att alltid ha en proffsfotograf hack i hälarna! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Bakom dörr nr. 11
9 år sedan

Dom är verkligen grymma som genomför den tävling.
Fin kväll till dig
Kram Pia

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x