English or Swedish? Svenska eller engelska! Feed-back please!

Jag behöver er läsares hjälp! Föredrar ni att jag skriver på svenska eller engelska? Jag har många svenska läsare men även en del internationella. Känner ni att diskussionsdelen av bloggen dör om jag skriver den på engelska? Vad hade du föredragit?
Come med feed back, jag vill ju ha bästa utbytet möjligt med er finisar!

I need the help of all you readers! Do you prefer when I write in swedish or english? I have many swedish readers but also some international ones. Do you feel that we loose the part of a blog which is discussion if I write in swedish or english? What would YOU prefer?
Give me a shout out and some feed-back. I want to have the best relationship ever with you guys!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x