1 maj – en riktig vårdag

Efter en skön massage där varenda spänning i nacke och rygg knådades ut kände jag mig lite som en ny människa! Sen stod jag där i solen och väntade på min lilla familj. Det är verkligen som att vara nykär. När jag på långt avstånd såg David komma gående med vagnen så fanns det knappt plats i magen för alla fjärilarna. Min lilla familj. Just 1maj var vi även förärade med besök från farmor och farfar. Vi var riktigt våghalsiga och åt lunch på stan i solen och gick till och med inom en butik. Vår lilla tös sov lugnt i vagnen hela tiden. Men snart måste jag exponeras för det som känns så stort just nu. Byta blöja på en plats som inte är hemma (eller hos någon man känner). Men, det ska väl gå det med. Farmor berättade betryggande att hon till och med lyckats byta på David när han var stående, på en flygplats. 

Efter farmor och farfars besök var det dags för lite helgbad. Alltså, jag hade kunnat bada henne varje dag! Det är så fantastiskt. Hon blir som en helt annan människa. Och efteråt då! När vi låg och luftade den lilla nakna perfekta kroppen och smörjde och masserade och lyssnade på musik. Vilken grym stund! 

Vilken lyx att vi har båda våra föräldrar så himla nära. Och roligt för dem att de kan träffa krypis så ofta så att de inte missar för mycket av hennes utveckling. För det är galet, det händer verkligen nya saker varje dag.

Här i Malmö lyser solen starkt och vi ska snart ta lilla familjen på en solig promenad ner till havet. Köpa med oss vars en kaffe och titta på min syster och svåger som ska tävla i Toughest. För er som inte vet vad det är så är det en riktigt köttig sporttävling där de ska springa och ta sig över en massa hinder. En del är riktigt skräckinjagande faktiskt! Hmmm, nej jag håller mig till mina powerwalks med vagnen. Det räcker fint för tillfället!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
min tekopp
9 år sedan

Å vilken goding, om jag inte har sagt det innan så stort Grattis!! Kramar

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x