Valborgsmässoafton

 Denna dag har verkligen gått i ett. 1 maj. Solen strålade, jag fick massage, våren kom och krypis fick sitt veckobad. Men mer om det i ett annat inlägg. Det kommer även ett inlägg med fler bilder från gårdagens Valborgsmässoafton. Fram till dess slänger jag upp dessa fantastiska bilder på min pappa och hans älskade lilla barnbarn. Det är något så himla skört, ömt och vackert att se sitt eget barn med ens egna föräldrar. 

 Nu går ögonen i kors här hemma. Jag ligger i sängen med datorn på magen. Omgiven av man och barn, nödnapp, kräktrasor och  pyttesmå sockar har sängen blivit som ett fort där alla viktiga och allt viktigt samlas i en enda kärleksfull och härlig röra. Dags att klappa ihop datorn och få ett par timmars sömn innan den lilla grymtande griskultingen här intill vill ha mat igen. Så ja, jag återkommer med fler bilder en annan dag helt enkelt! 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
9 år sedan

jo men visst! mor- och farföräldrar får ju allt det roliga och inget av det jobbiga!

Mia
Mia
9 år sedan

Åååå ljuvligt =) Min mamma har hela tiden sagt "att få barnbarn är som grädden på moset, man får vara den där snälla som alltid finns där och får lov att skämma bort på alla plan"… härligt att se. Stor kram Mia

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x