En bortstädad middag

Igår hade vi en så himla trevlig middag med våra vänner Andy och Agnes. Så pass trevlig att från den stunden de knackade på dörren glömde jag helt bort att fotografera. Det var så fint när båda bebisarna var nattade i vårt sovrum och sov där inne tillsammans. Idag dricker jag en stor kopp kaffe för Estrid vaknade tidigt imorse och grät. Hon drömde nog en mardröm och därefter blev det lite si och så med sömnen. Stackars henne, hon var så ledsen. Det är ju lite lätt skräckinjagande att vakna till sitt barns rädsloskrik. 

Efter att gårdagens stök var bortstädad tog jag itu med att fixa om lite i vardagsrummet. Drinkvagnen ska upp på vinden och fåtöljen fick ta dess plats. Lite nya blommor och andra ljus på soffbordet. Tänk att lite flytta-från-en-plats-till-en-annan kan göra sådan skillnad. 

Idag är stora packardagen då vi åker till mina föräldrars sommarhus imorgon. Några härliga dagar ute på en ö i Karlskrona skärgård, grill i trädgården och en glad bebis på en filt i skuggan. Jag ska även sticka inom stan och se om jag hittar en bikini och kanske någon härlig sommarklänning. Hoppas om vackert väder kan man ju alltid göra!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x