Again, we will fly solo

Tidigt i morse fick jag en puss på pannan och David tassade ut genom dörren för att återigen sätta sig på ett plan. Denna gång till Tunisien. Jag och Estrid har ju gjort detta en gång innan. Idag känner vi oss vid gott mod faktiskt. Veckan är fullpackad med mysiga promenader, fika och häng med alla möjliga släktingar och vänner.

Idag ska vi bege oss ut på promenad med en mamma och bebis från min mammagrupp. Skönt att ha någon att hitta på saker med. Sen kommer farmor och farfar för en fika och mys med Estrid. Jag ska försöka spika upp tre tavlor tänkte jag. Vi får väl se vad min lilla bebis tycker om det! =) På tal om bebis, idag tittade jag på henne och insåg att hon är inte längre nyfödd. Hon är inte längre en spädis. Nu är hon en riktig bebis. På fredag blir hon tre månader. Herregud, var tog tiden vägen?

Solen lyser, bebisen jollrar, frukost är uppäten och kaffet uppdrucket. Det kan ju bara bli en bra tisdag! Eller hur? 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Life of Johanna
9 år sedan

Tiden går så fort med liten hemma, vår Hugo blev 4månader igår och var tog min nyfödd vägen?!

Ja det skall bli kul med bloggträff 🙂

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x