Efter 12 timmars sömn

Klockan 19:30, efter tre välfyllda tacotubs, somnade jag som en valross i soffan. På mage, med ansiktet rätt ner i kudden klädsamt drägglandes. Jag vaknade upp idag klockan 7:30. 12 sagolika timmar har jag sovit och jag känner mig äntligen lite bättre. Långt där bak i huvudet sitter fortfarande lite värk och gör sig påmind men det är ändå väldigt mycket bättre.

Och det är väl en himla tur!? För idag händer något, som jag inte kan berätta. För vem vet vilken liten fågel som läser denna blogg? Men det händer något riktigt roligt och jag har varit så orolig att min sjukdom skulle stå i vägen. 

Ha en underbar helg! Och helgen blir ju bara än mer underbar av vetskapen om att nästa vecka är det 2,5 korta dagar innan man är ledig igen! Nej, nu måste jag göra mig redo inför denna roliga grej som komma skall!

Hej svejs!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x