I en tid bland all ondska

 Efter det groteska nazidådet som utfördes i Malmö för några veckor sedan, hölls en antinazistisk och antirasistisk demonstration i Malmö. Jag stod på torget med kameran i högsta hugg för att fånga alla dessa människor som kom och stred mot dessa antidemokrater. Vilka människor sedan! I alla former, färger, åldrar, kön men alla med samma budskap. Vi är alla lika och vi förtjänar alla samma kärlek. Jag låter bilderna tala för sig själva. Detta mina vänner, detta är ansiktet av civilkurage. Ansiktet för kärlek. Ansiktet för gemenskap. Se och njut!

2 Responses

  1. Anonym skriver:

    FANTASTISKA BILDER!!! wow! jätte fina

  2. Frida Svensson skriver:

    Tack! Det känns himla kul att du också gillar dem! jag ska eventuellt fota under 1 maj också, fick en förfrågan som verkar så himla kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *