2 timmar sen galej

Sitter på jobb och kliar mig i huvudet. Skriver på en grej men får inte igång ett flow. Istället kom jag plötsligt på min dröm jag hade i natt. Jag vet, det är vedervärdigt med människor som ska återberätta sina poänglösa och konstiga drömmar. Men denna var verkligen så himla konstig. Jag drömde att min syster var en chihuahua som jag spände fast i en stolpe vid havet. Sen glömde jag bort henne där och hämtade henne efter 24 timmar, kall och saltstänkt. Den lilla chihuahua-systern grät och var arg och undrade hur jag kunde glömma bort min egen syster. Någon drömtydare där ute för isåfall har ni något att bita i nu. Vad är det sjukaste, att jag är syster med en hund eller att jag glömde min egna syster?

Nej, nu är det jag som knatar ner till närmsta espressohouse och köper något att dricka. Något som får mig att vakna till. Jag har två timmar att kötta och skriva tills fingrarna glöder. Sen, sen är det galej!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
the many lives of line
10 år sedan

Åh, haha jag är nog också en sådan som återberättar mina drömmar alldeles för detaljerat (tycker min stackars pojkvän..) Men de är ju så fascinerande!

Kram & hoppas skrivandet gick bra!
/Line

frökensöt
10 år sedan

idag blire fläskpannakaka gott det med :))

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x