2 timmar sen galej

Sitter på jobb och kliar mig i huvudet. Skriver på en grej men får inte igång ett flow. Istället kom jag plötsligt på min dröm jag hade i natt. Jag vet, det är vedervärdigt med människor som ska återberätta sina poänglösa och konstiga drömmar. Men denna var verkligen så himla konstig. Jag drömde att min syster var en chihuahua som jag spände fast i en stolpe vid havet. Sen glömde jag bort henne där och hämtade henne efter 24 timmar, kall och saltstänkt. Den lilla chihuahua-systern grät och var arg och undrade hur jag kunde glömma bort min egen syster. Någon drömtydare där ute för isåfall har ni något att bita i nu. Vad är det sjukaste, att jag är syster med en hund eller att jag glömde min egna syster?

Nej, nu är det jag som knatar ner till närmsta espressohouse och köper något att dricka. Något som får mig att vakna till. Jag har två timmar att kötta och skriva tills fingrarna glöder. Sen, sen är det galej!

2 Responses

  1. frökensöt skriver:

    idag blire fläskpannakaka gott det med :))

  2. Åh, haha jag är nog också en sådan som återberättar mina drömmar alldeles för detaljerat (tycker min stackars pojkvän..) Men de är ju så fascinerande!

    Kram & hoppas skrivandet gick bra!
    /Line

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *