Lunchdejter och kvällsgalej

I natt var en lite bättre natt. Jag vaknade bara en gång av min hosta och fick tassa upp vid midnatt. Med tanke på att jag sov med sovrumsfönstret öppet finns dock risken att jag omedvetet har väckt halva grannskapet av denna fasliga hosta. Där stod jag sen i mörkret fumlandes med smala mullvadsögon och försökte måtta upp 10 cl hostmedicin. Helt plötsligt kändes de forna festdagarna långt bort när de enda centilitrarna som mättes upp då var dem till drinken. 

Igår var en dålig dag. En sådan dag då orden stockar sig i bröstet och tårarna bränner där bak. En sådan dag då man inte alls vill att ens älskade är i ett annat land och med ett tveksamt fungerande telefonnät. Jag försökte blogga igår, men kände att den blödiga massa jag producerade, inte var upplyftande för varken er eller mig. 

Idag, äntligen hopp om livet. Jag ska dra med mig ut min vän på lunch och pumpa honom om hans senaste äventyr i storstaden. Den mannen är galet inspirerande att titta på. Sjögröna ögon och knallrött hår. Jag hade kunnat bränna av rulle efter rulle.

Ikväll fortsätter det med galej. Jag älskar sånt här, events och happenings. En chans att klä upp sig på en onsdag, skaka lite händer, lära sig något nytt och äta en god middag. Ikväll träffas en massa jurister och advokater i den förening vi skapat för oss som arbetar med migrationsrätt. Idag ska vi lyssna på föreläsare och äta en bit mat och om jag känner mig själv rätt, snacka lite skit. 

Det blir nog en inte alls så tokig onsdag ändå när man tänker efter. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
10 år sedan

i feel blogglove in the air! <3!

IngelaMolly
10 år sedan

Tack för din fina kommentar! Dig störtgillar jag 🙂

Frida Svensson
10 år sedan

Men tack fina du! och välkommen hit! Hoppas du stannar! Kram på dig Viktoria!

när man hittar hem
10 år sedan

Vilken fin blogg du har, hittade hit via en annan blogg.
Hoppas du får en trevlig kväll! Nu ska jag läsa vidare hos dig.
Kram viktoria

Jennica...
10 år sedan

Hej Frida, vad kul att du besökte mig! 🙂
Och jo tack, jag vet precis allt om hur jobbigt det är med pollenallergi! Jag har haft superjobbiga veckor och var tacksam när regnet kom och sköljde rent. Men, nu är allergin borta och nu tycker jag att det här regnandet kan ta och lugna ner sig! 🙂 Men – det ska bli fint till helgen har jag hört.
Hoppas det lugnar ner sig för dig med snart,
kram Jennica

Catarina Alexandersson
10 år sedan

Hej!
Såg att du skrev hos mig precis, om printet från Röhsska, finns här: http://rohsska.tictail.com/
För 120:-, det är jättefint och stort, 70x100cm.

Ha en bra dag!
Catarina

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x