En halv måndag

Efter en lång natt med en hosta som höll mig vaken kom måndag morgon som en förbannelse. Inte mycket friskare släpade jag mig till kontoret för att få undan några saker som inte kunde vänta och efter lunch återvände jag hem. Hem till serier, täcke, mineralvatten och mängder med snorpapper. Det har varit med en MYCKET pipig stämma som David hört ”Älskling, kan du hämta”, ”Älskling, kan du fixa” och ”Älskling, är jag varm, har jag feber”. 

Om ni såg mig nu hade ni skrattat. För man kan knappt se mig. Jag ligger i sängen och har fyllt den med alla kuddar jag har hittat. Och sen alla täcken. Och sen en pälspläd. Om jag svettas? De är liksom inte väsentligt. Det väsentliga är att jag vill ha det varmt, mjukt och mysigt och att det är den enda rätta beaktande mitt oerhört ynkliga tillstånd. Idag har jag läst Sköna hem och mitt sug efter hus, renovering, möbler, prylar, nytt, fräscht och ombonat vet inga gränser. Jag vill köpa mattor stora som oceaner och bygga platsbyggda bokhyllor som slukar alla mina böcker. Jag vill odla lavendel och ha en diskmaskin. För att inte tala om en tvättmaskin. Jag vill ha marmor, koppar och ny sänglakan från Mille Notti och Beach House. Jag vill ha en trädgård att fylla med loungemöbler, solsängar, grill och parasoller. Var är mitt hus?

Denna måndagen är snart förbi och tack gode gud för det. Jag längtar tills nästa helg för denna helg blev det ju inte med. Bara sjukstuga för hela slanten. Nästa helg hoppas jag att jag är pigg och kry och att vi har vädret med oss. Jag är sugen på att dra med David på en utflykt. Vart ska vi? Några förslag? Halmstad? Simrishamn? Ikväll ska jag kurera mig inför morgondagen. Advokatsamfundets södra avdelning har årsmöte och jag ska dit och säga ja och nej och träffa Dan Josefsson (som ska få signera min bok) *starstruck* och äta middag och hoppas att jag hamnar bredvid en rolig advokat. Men fram tills dess är det jag, sängen, datorn och boken som är aktuell just nu, Katrine Kielos – det enda könet. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
10 år sedan

på söndag är det visning på nytt. hoppas hoppas att det är the one och att man kan pruta lite på priset!

Frida Svensson
10 år sedan

Det är vabruari och tydligen är det inte bara barnen som blir sjuka…

Frida Svensson
10 år sedan

Nu börjar jag misstänka att det är en blandning av sjukdom, astma och en sjuhelskottas pollenallergi. Inte klokt så däckad jag är!

CreandoPhoto
10 år sedan

Usch och fy! Att vara så ynklig är verkligen ingen hit. Man blir rätt liten igen. Tur då att du har någon som kan pyssla om dig, som du kan ropa på därifrån kuddlandet. Hoppas att du snart är på benen och kan fortsätta planera för hus och renovering ♥

Jennica...
10 år sedan

Men usch och fy för att vara sådär skruttig! Det är inget kul…. Jag låg själv i influensa för en månad sedan ungefär och det är hemskt. Hoppas du kryar på dig snart!
Kram Jennica

Annika
10 år sedan

Åh, vad tråkigt att du är sjuk. Hoppas du kryar på dig snabbt! Men till dess får du se till att du blir ordentligt uppassad, det ska man bli när man är sjuk. Sv: Jag håller med dig ska man köpa en väska till det priset vill man ju att det ska vara äkta skinn så den håller ett tag. Krya på dig kram/Annika

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x