Klädde mig för brunch

kappa – vintage, tröja – wera, jeans – Levi’s curved, kashmirsjal – från Paris, silverboots – Din sko, läderväska – Mulberry Bayswater, halsband – shop sosie

Förra veckan, när vi besökte the Lodge, hade jag premiär för min nya tjocktröja från Wera. När man åker iväg på finbrunch är det ju självklart ett tillfälle att få klä upp sig lite. Jag väljer dock att väja undan från sådant som är för tajt, för inget är värre än en mätt mage inklämd i de tightaste plagg. Den nya tröjan blev pricken över i på en perfekt brunchoutfit. Ledigt och bekvämt, men ändå exklusivt och stylish. Det är nått visst i att köpa plagg efter PPU-principen (price per use). Hellre kvalité än kvantitet. Kläder gjorda i naturmaterial är ofta så mycket mer följsamma och smickrande för figuren. De har ett fint fall och klarar flera tvättar utan att bli sneda, noppiga och dassiga i färgen. Jag är så oerhört nöjd med tröjan! Dock medför kvalité ofta handtvätt, något jag får göra hos mammi eftersom utrustningen i vår tvättstuga är före krigstid (minst!). Åh, när vi har huset, då ska ska jag köpa mig en tvättmaskin i första klass. En tvättmaskin extra allt! Gud vad jag längtar efter friheten i ett hus!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *