Onsdagen som kändes som måndagen

Vilken dag va? Har er dag också varit lika seg som min? Det var lagom skräckinjagande att öppna upp sin mailkorg och beta igenom posthögen efter den här långa ledigheten. Samtidigt var det härligt att vara tillbaka på jobbet. Dock måste jag erkänna att jag mentalt börjar göra mig väldigt redo för mammaledighet. Det är som att hela hjärnan är inbäddad i bomull och det som förr kändes som skarpt läge nu mest känns som en fis på tvären. 

Oavsett så var jag ganska så mör när jag körde hem från jobb idag. Sömnig, stel och med lite ont i ryggen. Då kändes det extra härligt att få komma hem till dukat bord och middag på spisen. Nu ska jag ta en lång, varm dusch och sen krypa ned i sängen med en massa nya inredningtidningar. En av fördelarna med att leva med en fotograf är att det alltid finns nya magazines tillgängligt. Me like!

Förresten så bara måste jag visa vad jag precis klickade hem. Jag har i evigheter velat ha en poster av Lovisa Burfitt, men det har aldrig blivit läge. Sen försvann den jag ville ha och de som var kvar kändes lite sömniga. Så såg jag idag att denna färgsprakande nyhet fanns att köparum21.se och jag behövde inte think twice. Snipp, snapp, klick så var denna poster min! Nu ska jag bara fundera ut vart denna poster ska hänga. Egentligen är Davids kontor mest i behov av piff, men så blir jag ju lite ego och vill ha den för mig själv!

På tal om konst så tycker jag det är skitsvårt att hitta snygga tavlor och ÄNNU svårare att hitta det perfekta stället att hänga dem på. Har du några tips på tavlor eller hängteknik? Let me know!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
9 år sedan

haha ja, man är ju lite hyresrättskadad och vill inte "göra hål i onödan" =)

min tekopp
9 år sedan

Men vilken snygg poster, förstår varför du klickade hem den. Den hittar nog sin plats snart ska du se 😉

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x