Hur gör vi med det här med sänggaveln egentligen?

 
  Nu känner jag att det bara MÅSTE hända. Jag måste fixa en sänggavel. Jag har pratat om det i evigheter och blir trött på mig själv. Problemen jag har är följande: 

1) vilken färg? Vitt kommer ju bli skitigt så fort. Svart är för dystert. Någon färg gör att all inredning måste anpassas efter sänggaveln och så begränsad vill jag ju inte vara. Ska man ha en grå? Mörk? Ljus?
2) Vilket material? Hur vet jag vilket material det ska vara. Sammet? Linne? Bomull. Ah, valmöjligheterna äro oändliga.
3) Vart ska jag köpa den? På visa ställen kostar det ju en halv förmögenhet att beställa en sänggavel och det är jag inte så sugen på att betala.

Någon som sitter där ute och lurar på riktigt bra sänggavelskunskap? Isåfall, hjälp mig! Du får kärlek och cyberspacetårta en masse!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
9 år sedan

definitivt en stoppad gavel! =) jag är inne på mellangrått i typ sammetsliknande tyg, eller linnetyg. men jag vill ha sån stoppad med knappar och de lär ju inte kunna gå att dra av och tvätta. eller vad tror du?

Njut Av Livets Goda Ting
9 år sedan

Åhh va svårt..
Jag skulle välja, linnefärg, typ potatisfärgen och materialet skulle vara i linne… men vart ska man köpa de… hmm, det vet jag inte…
Lycka till 🙂
Stooor kram
Jessica

Helén i Vilrummet
9 år sedan

Jag tänker lite vad du vill att sänggaveln ska vara? Ska den bara vara snygg är trä (tänk valnöt) jättesnyggt, stilrent och passar med alla färger. Den utstrålar också värme och göra att det känns ombonat. Den är lätt att torka av om den skulle bli "flottig" av hår mm (tolka mig rätt nu, jag tror INTE du har flottigt hår!). Men är du ute efter en mjuk sänggavel som du kan ha som ryggstöd om du sitter i sängen och läser så tänker jag på att ha en enkel gavel som har klädsel som är lätt att ta av och tvätta, för det kommer bli solkigt. När det gäller materialval här tänker jag linne i naturfärg. Snyggt, tåligt och känns ganska rustikt. Men det är bara mina tankar… Lycka till! Inget lätt "jobb" du har framför dig.
Kram Helén

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x