50 minuters kärlek

 Vilken sommardag det varit idag! Jag tog på mig det ljusaste och luftigaste och hoppade på cykeln för att ta en speed-date med min fina vän Hanna. Det är inte klokt att vänskaper kan vara sådär självklara trots att man bor många mil isär och hörs sällan. Men vi kan alltid fortsätta precis där vi lämnade sist. Hanna träffade jag under juristutbildning och hon kommer bli en stor stjärna inom den internationella straffrätten och hon kommer styra frågan om mänskliga rättigheter med järnhand. Mycket möjligt som bossen på FN. 

 Jag sportade mitt andra reafynd, en skir spetstopp från Soaked in Luxury, som jag matchade med en vit spetskjol från Åhléns. Eftersom jag är en tjej som älskar färg så valde jag mina kornblå pumps från Bianco.

Solglasögonens tid är här. Idag är det söndag och jag har sjunkit djupt ner i soffan. Med fötterna i en älskads knä ska jag avsluta denna vecka. Nästa vecka jobbar man ju 4 dagar och sen börjar min semester (ja förutom en yttepyttegrej på måndag som är snabbt avklarad). Då styr vi bilen mot sommarhuset och sen är det sol, bad, grillning och skärgårdsluft som ska fylla mina lungor och mitt hjärta med lugn och ro. Jag planerar att plöja en bok om dagen och inte göra mycket annat än sova när jag är trött, äta när jag är hungrig och hålla Davids hand precis hela tiden. 

Så nu kör vi denna vecka. Pang på! Och sen oceaner med tid. Som jag längtar. Så jag spricker! 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
9 år sedan

din kommentar gjorde mig så himla glad! tack finis!

Frida Svensson
9 år sedan

oj vilken ära att du skriver i min blogg! TACK! jag gillar din blogg så himla mycket! kram!

Maria
9 år sedan

MEN LÄGG AV VACKRA MÄNNISKA! Första bilden är bara guld!

Katarina Althin
9 år sedan

Hej Frida! Vilken snygg outfit på dig, du ser helt stunning ut! Hälsar Katarina

Therése S - Istla.se
9 år sedan

=) Jag har dansat hela mitt liv och kan inte vara utan det. Har arbetat som dansinstruktör sedan 2001 när jag tog studenten från danslinjen på gymnasiet. Men kan försöka få ihop ett inlägg om det nån gång.

Så underbar outfit riktigt somrig! Ha en superfin dag.

Kram.

Lindas plats
9 år sedan

Låter som en härlig dag för dig.
Jag får vänta 4 v innan jag får semester, men då ska jag ta dagarna som de kommer, ja klart ett och annat ska ju planeras som vi ska göra. Men visst är det skönt att kunna välja att ta dagen precis som den är.
Kram Linda
Ha en skön semester när du får den

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x