Och han kom med gåvor

Efter Davids senaste resa kom han hem med dessa überlyxiga presenter. Ett plumping lipbalm från YSL och Dior senaste eyeliner som kom i en vacker lila färg. Underbara produkter, men som man aldrig hade köpt till sig själv. Därför blir jag så glad när David köper produkter till mig. För han vet precis vad jag tycker om och vad jag själv aldrig skulle köpa. Överraskningen blir så stor på det sättet.

Nej mina vänner, det blir ett mycket snabbt inlägg för jag ska iväg på en expressfika med en gammal studiekamrat. Hon har varit på Nordiskt forum här i Malmö och vi hinner en timmes prat innan hennes tåg åker vidare. Fina vän, ska bli så härligt att träffa henne igen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Desirée
8 år sedan

Kom ihåg när de första läppbalsamen kom som kittlade läpparna sådär härligt! Utlåtande önskas! 🙂

Frida Svensson
8 år sedan

vilken färg köpte du? jag tycker so far so good! jag brukar vara lite tveksam till färgade eyeliners, kör alltid på svart, men denna lila tog verkligen fram mina bruna ögon.

Maria
8 år sedan

Oh, har fått hem eyelinern precis och har inte riktigt bestämd mig över vad jag tycker om den, längtar med spänning på din recension.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x