La Linda svarar på mina skönhetsfrågor

linda
Idag är det en riktig bloggstjärna som jag har äran att presentera i bloggen. Linda är grundaren av yrkesnätverket better bloggers och har världens mest ambitiösa blogg. En aktiv youtubekanal, massa modeinspiration och mycket #girlboss över det hela. Hon beskriver själv sin blogg såhär. La Linda är en mode- och livsstilsdagbok som hyllar entreprenörskap, plus size-mode och guldkanterna i livet.  Hon har svarat på mina skönhetsfrågor så luta dig tillbaka och njut.
linda21) Dina dessa kan jag inte leva utan-produkter.
Någon typ av läppbalsam, gärna från eos. Ögonbrynsskugga och en bra ansiktskräm med SPF (och matt puder och contourskugga och mascara och….)

2) När känner du dig vacker?
När jag är glad och lugn. Och har nytvättat hår.

3) Vad är skönhet för dig?
Självförtroende och karisma är otroligt vackert. Pratar man fysisk skönhet så tänker jag makeup och makeup för mig ska vara roligt, en förhöjning av vardagen, inte ett måste..

4) Du har 5 minuter att göra dig i ordning, hur gör du?
Jag fokuserar på basen – puderfoundation, contouring, highlighter och rouge. Plus ögonbryn! Utan ifyllda ögonbryn ser jag helknäpp ut. Och så läppglans på vägen ut genom dörren.

5) Du har timmar att göra dig i ordning, hur gör du då?
Då tar jag en lång dusch, peelar och inpackar och har mig. Sedan lägger jag för mycket tid på ögonskuggesuddande och att locka håret.

6) Du känner dig trött, trist och tråkig, hur glammar du till dig?
Läppstift, gärna i någon skrikig färg. Funkar varje gång!

7) Vad skulle du råda den som är en nybörjare när det kommer till smink?
Fokusera på basen och använd primer om du gillar att använda ögonskugga! Och contouring har räddat mitt liv. Typ.

 

.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x