Mat

Kinky boots, havrepannkakor och matsalsstolar

havrepannkakor-1
God morgon!

Igår var jag och David på Malmö opera för att titta på musikalen Kinky boots. Den var bra, stundtals jättebra, men inte genomgående jättebra. Den är absolut sevärd och kanske jag bara blivit bortskämd med många fantastiska musikalupplevelser. En flärdfull föreställning med dragqueens, fantastiska outfits och enastående ljusshow. Huvudrollsinnehavarna sjöng så jag fick piggigt skinn över hela kroppen. Det var underbart att få komma iväg med David. Vi drack lite bubbel på operagrillen och inväntade svärisarna och de andra kompisarna. Jag förbeställde något att äta och dricka till pausen och sedan började föreställningen. Vid nio var vi hemma och tackade mina föräldrar för barnpassning och nattning. En perfekt lördag för småbarnsföräldrar.

Idag fick jag sovmorgon och nu är David och Estrid iväg och storhandlar. Jag ska riva av lite jobb här hemma och sedan åker vi till Miljögården för vi ska köpa nya matsalsstolar. Vi står utan nu för de vi hade fick syrran och hennes sambo när de flyttade till sitt hus. Jag tänker mig något som de här, eller de här, eller kanske de här.

Men först jobb och sedan lunch. Vi kör på havrepannkakor, enligt detta recept (här). En klassiker börjar det faktiskt bli. Snabba att göra, goda och Estrid älskar dem. Jag brukar servera dem med typ granatäpplekärnor och sen jag gör en liten sås på turkisk yoghurt och vaniljpulver.

Ha nu en fin söndag mina vänner!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Christine's Stories
7 år sedan

Min mamma pratade om att se den där musikalen. Jag tror det var den i alla fall. Åh jag älskar musikaler! Önskar att jag varit lite äldre när Kristina från Duvemåla gick på Malmö Opera. Den om något hade jag velat se 🙂

Lät som en bra helg i alla fall! Hoppas att du får en bra start på den nya veckan!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christine's Stories
7 år sedan

Kristina från Duvemåla är en idag min största kulturupplevelse och lyssnar fortfarande på soundtracket minst varje månad. Gå nu och se Kinky boots, du kommer INTE bli besviken!

Ann-Sofie Sojka
7 år sedan

Vad gott det så ut! Måste kolla på det receptet! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ann-Sofie Sojka
7 år sedan

de är så enkla att göra! och toppen för barn!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x