Sundayspa: Alla hjärtans dag läppisar

alla hjärtans dag läppisar-1

Vad passar bättre att ge bort, få eller bara bära på alla hjärtans dag än en knallig läpp? Rött, rosa, orange, korall och bärfärgat. De går alla ann och skapar en härlig mun. Om den är så pussvänlig vågar jag väl inte påstå, men fint blir det. Jag har plockat fram mina favoriter. Från vänster:

YSL Rouge pur lipstick – 150. En klassiskt härlig röd nyans
Dior fluidstick – 754 Pandore. En hallonröd färg i gudomligt härlig förpackning.
Deborah Milano laque – 7 scarlet lover. En djupt röd färg med superb täckning.
Deborah Milano lipstick – 4 baby pink. En knallig rosa färg som är perfekt för alla hjärtans dag.
Maybelline color sensational vivids – 912 electric orange. För den modiga har vi här ett knallorange läppstift. Riktigt snyggt på den med solbränna eller mörkare hudton.
Maybelline color sensational vivds – 910 shocking coral. Ett läppstift i samma serie som ovan. Ett knalligt koralligt läppstift som också företrädesvis används när den värsta vinterblekheten försvunnit.
Så dumt! Jag har fotat en läpppenna från Rimmel men vars etikett gnuggats bort. Tyvärr vet jag inte vad den heter. Men fin är den! =)
Maybelline color drama lip pencil – 310 berry much. Alltså wow wow wow vad dessa läppennor är härliga. Superpigmenterade och härligt återfuktade. Det här är en djupt bärig färg som är ljuvlig nu under vintertiden.
Liggande till vänster har vi Esteé Lauder puré color – velvet plum. En bärig färg här med som är underbar.
NYX xtreme lip cream – dolly girl. En megaknallig och härligt rosa ”läppkräm” som är läppstift och gloss i ett. Älskart!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x