Alla hjärtans dag

alla hjärtans dag krypis-1

God morgon! Här är det full rulle men trots tidig morgon, grötkaos och en bebis som kryper snabbare än vinden ska väl även vi kunna fira lite alla hjärtans dag. Jag satte två surdegsbröd att jäsa igår över natten och nu ska jag stjälpa in dem i ugnen. För ingen frukost är väl mer härlig en nybakat smör med gott pålägg, lite marmelad och ost. Och en stor kopp kaffe.

Vi kommer få en riktigt mysig dag för vi ska iväg och gå på 70-års kalas. Davids farbror fyller jämt och det blir släktkalas och en chans för Estrid att få massa uppmärksamhet. När vi var på kyrkans barntimme senast satt alla i en ring och sjöng. Alla barn satt hos sina mammor, utom mitt barn. Hon kröp in och satte sig i mitten. Jag tror hon trodde alla var där för henne för hon satt där i mitten och tittade sig nöjt omkring. Det är en mycket kavat liten krypis vi har!alla hjärtans dag krypis-2

Såg ni Mellon igår? Alltså WTF? Världens sämsta delfinal i mannaminne. Sjukt dåliga bidrag och verkligen inget som fick schlagerblodet att pumpa. Tack gud för att after dark uppträder nästa vecka. Då blir det förhoppningsvis ordning på torpet. Nej, nu är det dags för mig att ta itu med denna dag. Gulla med mina älsklingar, göra mig i ordning och då jag somnade med blött hår har jag ett fågelbo uppe på huvudet som behöver åtgärdas ASAP!

Ha en fin dag! Vi hörs! <3 Och du, glad alla hjärtans dag!alla hjärtans dag krypis-3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x