En solig dag med en nyfunnen kompis och tips om mammafik

patisserie david-1
För några dagar sedan strålade solen över Malmö och jag och Estrid var superpepp för vi skulle ju gå till patisserie David och fika med Caroline. Ni vet den där underbara tjejen jag träffade i Stockholm när vi spelade in podd.
patisserie david-2
Jag åt en underbar crepé med spenat, parmesan och tomat. Mycket mycket gott! Patisserie David är ett mycket barnvänligt fik för det finns gott om plats för vagnen, en toa med skötbord och de värmer gärna en liten burk mat. Så tips tips till alla er som är föräldralediga.
patisserie david-3
Patisserie David ligger vid Caroli i Malmö och bjuder på franska bakverk och bröd i alla dess former. Tarteletter, makroner, surdegsbröd, baguetter, småkakor och ja allt annat franskt och härligt du kan tänka dig.
patisserie david-4 patisserie david-5 patisserie david-6
På cafét bakas det på plats i köket precis intill och det springer bagare med vit mössa in och ut, det dras stora vagnar med nybakat godheten och allt känns faktiskt mycket gemytligt om du frågar mig.
patisserie david-7 patisserie david-8 patisserie david-9
Estrid var svårflörtad som hon alltid är med nya människor. I typ 10 minuter. Sen var det hej baberiba för hela slanten. Och när vi sakta gick genom stan, med en kaffe i handen och solen på näsan, så var de dem bästa av vänner! <3 Så pass bra vänner att vi har planerat att åka på en liten dagsutflykt på fredag. Det viskas om vårmarknad på Lorensdalsgården.
patisserie david-10
Jag letade i butik efter butik efter den perfekta krukan och jag fann den tillslut. Bildbevis kommer. I promise!
patisserie david-11Tittut! <3

På alla sätt och vis en mycket fin dag. Och som bara bloggare gör så pratade vi bloggar, youtube och framtida gemensamma projekt. Älskar denna kreativitet! Nu ska bara tiden räcka till också!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Caroline Vass
8 år sedan

Du är en inspiration! <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline Vass
8 år sedan

MEN DU DÅ!! <3 <3 <3

Fru Sederblad
8 år sedan

Det är ni båda två!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Fru Sederblad
8 år sedan

men sluta vad mycket lovebombing going on just nu! <3

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x