Det stora läppstiftsinlägget

INLÄGG INNEHÅLLER PRESSUTSKICK FRÅN LOREAL OCH MAYBELLINE
det stora läppstiftsinlägget
Jag har fått massa nya läppstift i höstens pressutskick. Och vilka läppstift sen! Helt magiska! Om det är något budgetkedjorna är riktiga fenor på så är det att göra läppstift. Bra pris, fantastiska nyansmöjligheter, sköna på läpparna och vackra förpackningar. Idag kommer ett megalångt inlägg där vi går igenom alla läppstiften. Detta är den enda guide till höstens läppstift som du behöver! Först ut är de nya nyanserna från Loreal i deras serie color riche matte. Matta läppstift som jag för en gång skull älskar. De torkar inte ut läpparna något alls utan är så sköna att bära. Vi tar oss en titt!
läpp1
Korallfärgad rosa som är så pass neutral att den passar perfekt även på vintern (finns här).
läpp2
Your lips but better! Lite som om du blivit kysst länge utomhus en kylig vinterdag. Helt ljuvlig! (finns här).
läpp3
En knallig ljus röd läpp med en orange underton. Väldigt Marilyn Monroe. Och så vackert till en blek vinterhud. (Finns här).
läpp4
Ett klassiskt rött läppstift med en blå underton och lite djupare röd än den innan. (Finns här).
läpp5
Körsbärsrött läppstift med en lika delar lila som brun underton. Och särskilt vackert till den som gillar bronsig ögonskugga (finns här).
läpp6
Björnbärsläpp kommer här! Det här är DEN färgen jag älskar mest på vintern. (Finns här).
shine-1
Lorean har inte legat på latsidan utan även släppt nya nyanser i serien Color riche shine. Ett superglossigt läppstift som är otroligt bekvämt. Det är dessa läppstift jag använder de flesta dagar för det känns som att ha på sig läppbalsam. Jag älskar att de är högglansiga. Det gör dock att hållbarheten är sämre än med matta läppstift och att man måste fylla på flera gånger under dagen. Men det gör mig ingenting alls. Ska vi ta en titt på dessa? Klart vi ska!
läpp1
Högglansigt med en aprikosfärg!
läpp2
90-tals glamour med guld guld guld!
läpp3
Your lips but better! Detta är min favvis av dem alla!
läpp4
Nude med bronsigt shine! Så snyggt!
läpp5
Bronsfärgad med en röd underton!
maybelline-1
Även Maybelline har kommit ut med nya läppstift i serien color sensational shine! Högpigmenterade och med mycket shine! Dessa är också ren och skär perfektion! Ibland är livets största problem att jag bara har en mun att ha läppstift på per dag! Vi tittar på dessa!
läpp1
Den perfekta nude! Finns här)
läpp2
En ljus plommonila/brun nyans som är helt magisk! (finns här).
läpp3
Rödbrun klassisk färg som är så neutral på läppen trots sin starka färg. Ett riktigt bra vardagsläppstift. (Finns här
läpp4
DOG när jag swatchade denna! Alltså vilken ljuvlig rosa färg! Den är knallig utan att vara kitschig. Den är verkligen rosa men utan att man känner sig som Dolly style när man bär det. Wow wow wow, I love this! (finns här).
läpp5
Och denna då! Magisk röd färg! Hög täckning men så bekväm på läppen! Klassisk röd och perfekt för dig som inte vill ha ett matt läppstift. (Finns här).
läpp6
Rödvinsfärgad läpp! Så fint! (Finns här).

Om du inte hittade ett läppstift denna dag så kommer du aldrig hitta ett! Här är alla varianter du kan drömma om denna höst! Ut på stan nu och spana in vilket läppstift som blir din höstpepp-present!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x